For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stor og attraktiv 4-roms

En stor og innholdsrik 4-roms leilighet i byggets 6. etasje. Gangen leder deg videre til resten av leiligheten, her finner du rikelig med lagringsplass i bod og en vegg beregnet for garderobe. Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet på 16kvm har tilhørende bad og god plass til garderobeløsning. De to andre soverommene er på 8 og 7 kvm. Har du ikke behov for tre soverom kan et av disse fungere som for eksempel et hjemmekontor eller hobbyrom. Leilighetene har en svært romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Fra stue/kjøkken er det utgang til en stor og unik terrasse på hele 103 kvm. Den store plassen gir mange muligheter for å nyte været i godt selskap

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.