For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Til salgs

Kleppekollen IV

Kleppekollen IV – Svanemerkede boliger med sjøutsikt og gode solforhold

Eierform :
Selveier
Pris:
3 900 000 -
8 900 000 kr.
Størrelse (BRA):
66 - 120 m²
Antall rom:
3 - 5
Se boligvelger

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Presentasjon av nabolaget

Klikk på linken for å se filmen som presenterer det nye nabolaget og de ulike leilighetene. Her vil du få et godt inntrykk av hvordan det vil bli å bo i Kleppekollen.

Beskrivelse

Innflytting: Q3 kvartal 2024

Kleppekollen IV – Svanemerkede boliger med sjøutsikt og gode solforhold

Kleppekollen IV vil bestå av 3-5 roms leiligheter på mellom 58-119 kvm. Nabolaget ligger i grønne omgivelser og vil få flotte fellesområder hvor det vil bli enkelt å trives.

På Øvre Kleppe på Askøy skaper vi 105 nye boliger fordelt på 5 byggetrinn. Med sin høye beliggenhet i terrenget vil man på Kleppekollen få en attraktiv og fin utsikt mot sjøen. De fleste boligene ligger vestvendt, slik at man vil nyte godt av de gode solforholdene

På Kleppekollen bor du tett på naturen i et veletablert område med nærhet til de servicetilbudene du trenger i hverdagen. På Kleppe finner du AMFI Askøy som er et kjøpesenter med over 25 butikker, spisesteder, apotek, og frisører. Området rundt Kleppekollen byr på korte avstander til leke- og fritidstilbud i barnehage, skoler og offentlige idrettsanlegg. Like ved nabolaget er det et busstopp med hyppige avganger til og fra Kleppestø.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.

Boligene

Presentasjon Kleppekollen IV

Her kan du se en presentasjon av Kleppekollen IV