For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Moderne 3-roms med svalgang og vestvendt balkong

Leiligheten ligger i første etasje og har inngang fra en overbygd, østvendt svalgang. Planløsningen er gjennomgående, og på vestsiden har leiligheten balkong på ca. 8,3 kvm. Leiligheten er en 3-roms og består av entré/gang, to soverom, bod, bad og stue/kjøkken.  Entreen har garderobenisje og inngang til boden, bad og begge soverom. Soverommene ligger østvendt og har garderobeplass. Badet er utstyrt med rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. På sidene av servanten er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Stuen og kjøkkenet har utgang til balkongen, og et stort vindu ved siden av balkongdøren gjør rommet lyst og innbydende. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger, utstyrt med hvitevarer og mye skapplass. Stuens utforming gir god plass til både sofagruppe og spisebord.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.