For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Smart, arealeffektiv 3-roms med markterrasse

Leiligheten ligger i første etasje – en arealeffektiv 3-roms med nordvendt markterrasse på ca. 10 kvm. Leiligheten har et sørvendt inngangsparti og en romslig entré med plass til garderobeskap. Fra entreen er det dør inn til leilighetens største soverom. Det andre soverommet har inngang fra stuen, og begge soverom har plass til garderobeskap.  Badet ligger i tilknytning til entreen og har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel. Videre har badet vegghengt toalett, dusjhjørne og servantinnredning, samt gulvvarme og downlights. Stuen har en stilren kjøkkeninnredning med hvitevarer montert langs én vegg, noe som gir et åpent, fint gulvareal for sofaløsning og spisebord. Vinduene i rommet vender mot to ulike retninger og i tillegg er det utgang til markterrassen.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.