For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Biskopshus nybygg ytre sandviken bonava leilighet

3-roms leiligheter i Bergen

Beskrivelse

Et stort utvalg av 3-roms leiligheter i Bergen

Dersom du har planer om å flytte inn i en 3-roms leilighet i Bergen tilbyr Bonava en rekke muligheter for deg. Vi bygger moderne og luftige nabolag, tett opp mot byens impulser og muligheter. Vi har noe for enhver smak og akkurat nå har vi 3-roms leiligheter i Bergen både på Sandsli, Minde, Ytre Sandviken og på Skjold.

3-roms leilighetene vi tilbyr i Bergen har åpen stue og kjøkkenløsning med gode soneinndelinger til kjøkken, spiseplass og sofahjørne.

Visningsbolig
Til salgs
Reservert
Reservert
Solgt

3-roms leiligheter i urbant boligprosjekt på Minde i Bergen

Meieritaket er et urbant nabolag med et bredt utvalg av 3-roms leiligheter i Bergen. Meieritaket er første byggetrinn i nabolaget Bergensmeieriet på Minde. Bergensmeieriet kommer til å bli et inkluderende nabolag med helt nye svanemerkede leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder.

I det første byggetrinnet vil det bli bygget 65 enheter der 29 av boligene er 3-roms leiligheter. I dette byggeprosjektet skal to av meieribyggene bevares, noe som vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den ellers toppmoderne, bilfrie bydelen i Bergen med underjordisk parkeringskjeller.
Leter du etter sentrumsnære 3-roms leiligheter i Bergen er dette et perfekt valg deg. Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen i Bergen. Boligprosjektene i området vil ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at den blir en del av en bærekraftig og langsiktig byutvikling. På Meieritaket har 3-roms leilighetene åpen stue og kjøkkenløsning noe som legger til rette for fleksibilitet når det kommer til innredning.

Se hjemmene i Meieritaket her 

Store 3-romsleiligeter med nærhet til grønne områder i Gartnerlien

Gartnerlien er et moderne boligprosjekt med et rikt utvalg av 3-roms leiligheter i Bergen. Dersom du ønsker å bo i et nabolag med plass til å dyrke både godt naboskap og grønne fornøyelser er dette nabolaget for deg. 3-roms leilighetene i dette nabolaget byr på solide kvaliteter og alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. De nye hjemmene i Gartnerlien er skapt i tråd med utviklingen av området. Gode og varierte innkjøps- og servicetilbud i nærmiljøet, samt Bybanestopp innenfor gangavstand, gir området en sentral og attraktiv beliggenhet som mange etterspør. Dersom man ønsker å bo i en 3-romsleilighet i Bergen med nærhet til grønne områder er dette nabolaget for deg.

Se leiligheterne i Gartnerlien her.

Velkommen til Skjoldhagen: et attraktivt nabolag i Bergen med flotte 3-roms leiligheter

Flytt inn i en 3-roms leilighet i et av våre mest populære boligprosjekter i Bergen. Skjoldhagen kommer i et veletablert nabolag kjent for trygge og stabile rammer som sørger for en avslappet hverdag i rolige, men lett tilgjengelige omgivelser.

Leter du etter 3-roms leiligheter i et attraktivt og veletablert område i Bergen er dette nabolaget for deg. Dette boligprosjektet har gangavstand til skoler, barnehager, og en rekke servicetilbud og innkjøpsmuligheter. Nabolaget tilbyr også mangfoldige idretts- og aktivitetsmuligheter, så her er det noe for enhver smak. 3-roms leilighetene har åpen stue og kjøkkenløsning med god plass til både sofakrok og spisebord.

Opplev hjemmene i Skjoldhagen her.

Biskopshus tilbyr sentrumsnære 3-romsleiligheter i Bergen

I Ytre Sandviken i Bergen finner du moderne og romslige 3-roms leiligheter som passer ulike livssituasjoner. Biskopshus består av 90 leiligheter med flotte fellesområder og nabolaget har god plass til å finne både ro og gode naboer. 3-roms leilighetene i dette nabolaget i Bergen har privat uteplass, noe man nyter godt av på den solrike tomten hvor det også skapes lune uteområder. I prosjektet Biskopshus kan du enkelt finne 3-romsleiligheten som passer deg best.

Se leiligheterne i Biskopshus her.