Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Bergen

Boliger til salgs i Bergen

Midt blant de syv fjell bygger vi din nye bolig i Bergen. Som Norges nest største by kan Bergen tilby alt du måtte ønske av kultur, liv og attraksjoner. I tillegg har Bergen både sin verdenskjente sjarme og fantastiske natur. Bonava bygger nå ditt nye hjem i hjertet av alt dette.

Bergen er en allsidig storby med sjarmen til en trivelig småby. De mange museene, restaurantene og caféene er med på å gi byen sin egen puls. Det er noe eget ved å være en moderne storby bygget på en gammel historie og kulturarv. Bergen ble grunnlagt for over 900 år siden og har sine røtter i vikingtiden. For noen hundre år siden var også Bergen et sentrum for handel mellom Norge og Europa. Det er kanskje derfor man også finner mye finkulturell historie her, blant annet et av verdens eldste symfoniorkestre. Byen har også en bred musikkscene og flere teatre.

Bergens store variasjoner og innhold gir byen en enorm tiltrekningskraft. Folk fra hele verden har sett bilder av bryggen i Bergen, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I tillegg er hele 10 prosent av befolkningen studenter.

Det er lett å komme seg rundt i Bergen med buss, Bybanen, båt, tog eller taxi. Dersom du heller vil sykle er byen dekket med gode og oppmerkede sykkelveier. Det er med andre ord lett å flytte seg mellom byliv og muligheter, til stillhet og rekreasjon i ytterkantene av sentrum.

Dersom du har en drøm om en nybygget bolig i Bergen tilbyr Bonava en rekke muligheter for deg. Vi bygger moderne og luftige nabolag, tett opp mot byens impulser og muligheter.

Prosjektene våre i Bergen

Nabolag i Bergen

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs i Bergen

Din nybyggede bolig i Bergen

Tenk deg følelsen av en helt ny bolig. Lukten, nøklene i hånden, og glatte fine vegger klare til å forme ditt nye hjem. Et sted hvor du kan skape helt nye minner med dine nærmeste. Hvor en flunkende ny start venter på deg.

En nybygget bolig er som et blankt lerret. Du er kunstneren som skal male inn ditt liv, dine øyeblikk og dine drømmer. Glem krevende vedlikehold og store renoveringsprosjekter. Alt er i orden slik at du kan bruke tiden på det du har lyst til.

For det er sånn at når du har overtatt en bolig bygget av Bonava, kan du være sikker på at alt virker som det skal. Vi gjør et grundig forarbeid og bruker materialer som er bærekraftige og energibesparende. Boligen skal være tilpasset deg og dine behov, uten å belaste planeten. Det er viktig for oss at det vi bygger er laget for fremtiden. Det skal være nyttig for miljøet og nyttig for deg og din lommebok.

Vi bygger romslige boliger med gode planløsninger for at du skal få plass til både møblene dine og drømmene dine. Vi sørger selvfølgelig også for at du får et sunt inneklima og et hjem som er trygt og godt å være i. Samtidig er et hjem mer enn bare innsiden av gulv og vegger. Det er også et lokalområde og et nabolag. Derfor bygger vi ikke bare huset, vi bygger hele nabolaget. Med fokus på innbydende fellesarealer til rekreasjon og hyggelig samvær med venner og naboer.

Bolig Bergen

Naturen i Sandsli gir den perfekte muligheten for et aktivt liv.

Boliger til salgs Bergen

I Åsane finner du nye boliger i Bergen

Bonava – Nyskapende lekenhet basert på erfaring

Hos Bonava har vi lang erfaring med å bygge bygninger som er velformede og solide. Det som gjør oss unike er vår ekspertise i å skape gode hjem basert på materialvalg, nabolag og nærområder. Vi sørger for at våre sosiale og miljømessige verdier reflekteres i alle våre prosjekter.

Vi har mer enn 80 års erfaring fra byggebransjen og i 2016 ble Bonava en selvstendig enhet, etter å ha vært en del av NCC i mange år. Vi har bygget tusenvis av boliger og vi er stolte av alle hjemmene vi har skapt gjennom de siste 80 årene. Den erfaringen vi har tilegnet oss kommer deg til gode i ditt nye hjem.

Når du velger Bonava til å skape ditt nye hjem, er vi med deg hele veien. Vi hjelper deg først å finne boligen du leter etter. Deretter holder vi oss like i nærheten etter at du har flyttet inn.

Skulle noe mot formodning ikke være helt som forventet er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi kontakter uansett deg et år etter at bygget er ferdig, for å sjekke at alt er i orden. Vi gjennomfører også en befaring av ditt hjem etter fem år. Det gjør vi fordi vi vil være sikre på at ditt hjem holder den tekniske standarden du kan forvente av et Bonava-hjem. Selv etter flere års bruk.

Finn eiendom Bergen

Bonava bruker miljøvennlige materialer

Flere flotte boliger i Bergen

Vi har mange spennende prosjekter under utvikling i Bergen. Felles for dem alle er samspillet mellom indre og ytre rammer. Vi ønsker ikke bare at du skal ha en bolig i Bergen, men et hjem hvor du kan vokse, hvile og leve.

Hos Bonava forstår vi at alle er forskjellige. Derfor bygger vi for at du skal finne boligen som passer akkurat deg. Noen ønsker å starte helgen med en kjapp tur i fjellet, andre elsker lange sløve dager på en fortauskafé. Eller hva med begge deler? Det er bare å la dagsformen og humøret bestemme. 

Ditt aktive nabolag

For veldig mange av oss har det blitt viktig å ha en aktiv hverdag, med frisk luft og bevegelse.  Det forstår vi godt, derfor bygger vi aktive nabolag med nærhet til natur, sjø og fjell. Her kan du finne din zen gjennom yoga i grønne omgivelser, eller du kan løpe en tur på en god tursti. Bergen er omgitt av fjell og flott natur, så mulighetene er gode for både korte og lange turer. På havet, i fjellet eller ute i skogen. Når vi i Bonava bygger et aktivt hjem, skal du nyte godt av det. Uansett alder eller aktivitetstype, skal du ha muligheten til et aktivt liv i ditt nye Bonava-hjem.

Det sosiale nabolaget ditt

Sosiale nabolag legger til rette for både privatliv og felleskap. Inviter en god venninne til brunsj på terrassen, eller stikk rundt hjørnet på kafé. Når vi bygger sosiale nabolag er samvær alltid like i nærheten. Latter og smil på nabolagsfesten, eller en tur på en nærliggende restaurant. Du vet best selv hvordan du liker å bruke tiden din. Vi legger til rette for at du skal kunne velge selv.

Et hjem er ikke bare et tak og fire vegger. Det er et sted hvor du skaper din hverdag. Alle de små og store øyeblikkene som utgjør selve livet. Et hjem er også nabolaget som du selv er med å forme. Kanskje skal dere ha en løpeklubb med faste løpedager, eller en årlig Sankthans fest? I et helt nytt nabolag får du muligheten til å være med å skape nye tradisjoner – hvis du har lyst. 

Et hjem til familien

Når barna koser seg, har foreldrene det bra. Et trygt og trivelig nabolag er et sted hvor ungene kan løpe, leke og kose seg. Familielivet er fullt av magiske øyeblikk. Når små føtter tasser over parketten for første gang. Når barna kommer hjem med røde kinn og luen trukket nedover ørene, etter en aketur i snøen. Bonava bygger romslige hjem slik at du har god plass til familien og øyeblikkene.

Her skal du kunne skape gode opplevelser med familien, både inne og ute.  De familievennlige nabolagene bygges med trygge rammer slik at barn kan få være barn, og familien kan få være en familie. Det er ditt liv, dine drømmer og din hverdag. Vi er opptatt av at du skal få det - sånn som du vil ha det. 

Vi vil gjerne vise deg hvilke muligheter som finnes for deg, hos oss. Er du nysgjerrig på oss i Bonava eller prosjektene våre, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi vil gjerne være med å finne din nye bolig i Bergen.

Vær trygg hele veien hjem

Vi vet at det er en stor beslutning å kjøpe nytt hjem. Les mer

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Bli kjent med fordelene ved å kjøpe et nybygd hjem. Les mer

Hva er et hjem?

Er det stedet der du vokste opp og har utallige minner fra? Les mer