amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Boliger i Bergen

Boliger i Bergen

Boliger til salgs i Bergen

Bergen er en av Norges største byer, og her bygger vi nye fremtidsrettede boliger for deg som vil ha trygge rammer rundt hverdagen. Nybygg med sentral beliggenhet i grønne omgivelser.

Den sjarmerende byen med den karakteristiske personligheten, den trivelige bryggen og de storslåtte 7 fjell. Her er en livlig atmosfære i bybildet omringet av rå vestlandsk natur; du har alltid både sjø og luftige høyder like i nærheten. Nå har du sjansen til å få en bolig i et nybygg som ligger i et flott område i Bergen hvor du kan nyte både byluft og frisk luft.

Bergen er en by bebodd av alle slags typer folk. Fra flittige studenter til innbitte patrioter. Felles for dem alle er at de elsker Bergen; stemningen, omgivelsene og kontrastene. Du har alltid både sjø og luftige høyder like i nærheten. Bjørgvin, som Bergen en gang het, betyr "den grønne engen mellom fjellene".

Bergen er en aktiv og historisk by, en World Heritage City med mange flotte severdigheter som både innbyggere og turister nyter godt av. En is på Bryggen en skyfri junidag, en rolig ettermiddagstur med en skillingsbolle i hånden i smale brosteinsgater blant trehusbebyggelsen, en kaffe på Fløien en søndags formiddag eller et kulturelt besøk på et av byens spennende muséer en regnfull lørdag; Bergen har tilpasset seg forholdene og tilbyr aktiviteter for all slags vær, så hver dag blir en solskinnsdag.

Interesse

Interesse

Prosjektene våre i Bergen

Nabolag i Bergen

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs i Bergen