amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny

Bolig til salgs Bergen

Bonava bygger på nåværende tidspunkt kun i Bergensområdet. Her har vi gang i flere prosjekter hvor det har blitt lagt vekt på å skape varierte hjem i en spennende og trivelig landsdel.

Bolig til salgs Bergen

Bonava bygger på nåværende tidspunkt kun i Bergensområdet. Her har vi gang i flere prosjekter hvor det har blitt lagt vekt på å skape varierte hjem i en spennende og trivelig landsdel.

Hav og fjell hånd i hånd – en by for alle

Bergen er en av Norges største byer, og her bygger vi nye fremtidsrettede boliger for deg som vil ha trygge rammer rundt hverdagen. Nybygg med sentral beliggenhet i grønne omgivelser.

Den sjarmerende byen med den karakteristiske personligheten, den trivelige bryggen og de storslåtte 7 fjell. Her er en livlig atmosfære i bybildet omringet av rå vestlandsk natur; du har alltid både sjø og luftige høyder like i nærheten. Nå har du sjansen til å få en bolig i et nybygg som ligger i et flott område i Bergen hvor du kan nyte både byluft og frisk luft.

Bergen er en by bebodd av alle slags typer folk. Fra flittige studenter til innbitte patrioter. Felles for dem alle er at de elsker Bergen; stemningen, omgivelsene og kontrastene. Du har alltid både sjø og luftige høyder like i nærheten. Bjørgvin, som Bergen en gang het, betyr "den grønne engen mellom fjellene".

Bergen er en aktiv og historisk by, en World Heritage City med mange flotte severdigheter som både innbyggere og turister nyter godt av. En is på Bryggen en skyfri junidag, en rolig ettermiddagstur med en skillingsbolle i hånden i smale brosteinsgater blant trehusbebyggelsen, en kaffe på Fløien en søndags formiddag eller et kulturelt besøk på et av byens spennende muséer en regnfull lørdag; Bergen har tilpasset seg forholdene og tilbyr aktiviteter for all slags vær, så hver dag blir en solskinnsdag.

Bolig til salgs Bergen

Områder i Bolig til salgs Bergen

ALLE OMRÅDER I BOLIG TIL SALGS BERGEN

Boliger Bolig til salgs Bergen