Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Gjerdrum bolig

Finn roen i Gjerdrum

I Gjerdrum kan du nyte fredlige omgivelser med kort vei til alt du trenger. Her kan du realisere drømmen om et godt liv utenfor byen. I en nybygget bolig i Gjerdrum kan du finne roen og slappe av med familie og venner. Det herlige med å bo i Gjerdrum er valgfriheten du har – her kan du bruke tiden på det du ønsker.

En kommune i vekst skaper gode rammer for fellesskap og trivsel. Gjerdrum kommune som ligger i Viken fylke er en av de raskest voksende kommunene i Norge. Dette er på grunn av den korte veien til både Oslo og Gardermoen. I Gjerdrum kan du bo i landlige omgivelser samtidig som Oslo bare er en liten kjøretur unna. Bonava bygger nye boliger i Gjerdrum slik at du kan få muligheten til å bo i landlige omgivelser tett på alt.

Prosjektene våre i Gjerdrum

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Nabolag i Gjerdrum

Finn deres nye hjem her

Bolig i Gjerdrum

Når Bonava bygger nye boliger i Gjerdrum, er det ikke bare boligene som blir bygget – vi bygger nabolag for fellesskap. Vi har over 80 års erfaring med å bygge hjem og vi tar alltid utgangspunkt i nabolaget når vi bygger et nybygg. Vi skaper gode rammer for fellesskap med naboer, familie og venner. Fine fellesområder utendørs gir flere muligheter til sosialt samvær – her kan det arrangeres både grillfest med naboer eller familieselskap.

siteassets/stemningsbilleder/1920x760/bonava-brand-social-1920x760.jpg

Tett på alt med bolig i Gjerdrum

Gjerdrum byr og fine turmuligheter både i natur og i by. Her kan du utforske forskjellige skiløyper, prøve fiskelykken eller gå på trilletur i Romeriksmarka. Ikke langt unna finner du Romerrikssenteret hvor du finner et godt utvalg av butikker for hele familien. Det fine med en bolig i Gjerdrum er at du har nærhet til alt. Både Lillestrøm og Jessheim ligger nært hvis du ønsker å ta en spasertur i et bysenter.

I en nybygget bolig i Gjerdrum trenger du ikke bruke tid på mye hardt vedlikehold – noe som gjør at du kan bruke tiden til å nyte naturen eller til noe annet du har lyst til. I Gjerdrum har du mange valg når det kommer til hva du vil bruke tiden din på. Her arrangeres det blandt annet markeder og festivaler, og i byens fine møteplass nemlig Gjerdrum kulturhus kan både store og små hygge seg sammen. Her kan du se forestillinger, konserter og utstillinger.

Finn din bolig i Gjerdrum

Når vi bygger nye boliger i Gjerdrum og på flere andre steder, bygger vi hele nabolag. Med flere byggeprosjekter i flere områder kan du finne en bolig som passer deg. Vi gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på boligen så du kan skape ditt drømmehjem.

Ønsker du å vite mer om bolig i Gjerdrum kan du kontakte oss her.