For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gjerdrum bolig bonava
Område

Ny bolig i Gjerdrum

Beskrivelse

Finn roen i Gjerdrum

I Gjerdrum kan du nyte fredelige omgivelser med kort vei til alt du trenger. Her kan du realisere drømmen om et godt liv utenfor byen. I en nybygget bolig i Gjerdrum kan du finne roen og slappe av med familie og venner. Det herlige med å bo i Gjerdrum er valgfriheten du har – her kan du bruke tiden på det du ønsker.

En kommune i vekst skaper gode rammer for fellesskap og trivsel. Gjerdrum kommune, som ligger i Viken fylke, er en av de raskest voksende kommunene i Norge. Dette blant annet på grunn av den korte veien til både Oslo og Gardermoen. I Gjerdrum kan du bo i landlige omgivelser samtidig som Oslo bare er en liten kjøretur unna. Bonava bygger nye boliger i Gjerdrum slik at du kan få muligheten til å bo i landlige omgivelser med nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Prosjektene våre i Gjerdrum

Nabolag i Gjerdrum

Bolig i Gjerdrum

Når Bonava bygger nye boliger i Gjerdrum, er det ikke bare boligene som blir bygget – vi bygger nabolag for fellesskap. Vi har over 80 års erfaring med å bygge hjem og vi tar alltid utgangspunkt i nabolaget når vi bygger et nybygg. Vi skaper gode rammer for fellesskap med naboer, familie og venner. Fine fellesområder utendørs gir flere muligheter til sosialt samvær – her kan det arrangeres både grillfest med naboer eller familieselskap.

Tett på alt med bolig i Gjerdrum

Gjerdrum byr og fine turmuligheter både i natur og i by. Her kan du utforske forskjellige skiløyper, prøve fiskelykken eller gå på trilletur i Romeriksmarka. Ikke langt unna finner du Romerrikssenteret hvor du finner et godt utvalg av butikker for hele familien. Det fine med en bolig i Gjerdrum er at du har nærhet til alt. Både Lillestrøm og Jessheim ligger nært hvis du ønsker å ta en spasertur i et bysenter.

I en nybygget bolig i Gjerdrum trenger du ikke bruke tid på mye hardt vedlikehold – noe som gjør at du kan bruke tiden til å nyte naturen eller til noe annet du har lyst til. I Gjerdrum har du mange valg når det kommer til hva du vil bruke tiden din på. Her arrangeres det blandt annet markeder og festivaler, og i byens fine møteplass nemlig Gjerdrum kulturhus kan både store og små hygge seg sammen. Her kan du se forestillinger, konserter og utstillinger.

Finn din bolig i Gjerdrum

Når vi bygger nye boliger i Gjerdrum og på flere andre steder, bygger vi hele nabolag. Med flere byggeprosjekter i flere områder kan du finne en bolig som passer deg. Vi gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på boligen så du kan skape ditt drømmehjem.

Ønsker du å vite mer om bolig i Gjerdrum kan du kontakte oss her.