For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Kvartalet på Ask

Naturskjønne omgivelser i Ask sentrum

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Naturskjønne omgivelser i Ask sentrum

Ask sentrum ligger vakkert til i Gjerdrum kommune - midt mellom Oslo og Gardermoen. I Ask vokser det nå frem et helt nytt kvartal og naboskap. Tomten blir på folkemunne kalt «indrefileten» av Ask, og det med god grunn.

Kvartalet i Ask sentrum ligger i helt unike omgivelser med en slående vakker utsikt over et bølgende kulturlandskap i øst, og med de skogkledde Romeriksåsene i vest.

Nå har du mulighet til å flytte hit og nyte det gode liv i det vi kaller urbane hjem i landlige omgivelser. Kvartalet I, II og III er allerede utsolgt, men du har fortsatt sjansen til å skaffe deg et helt nytt hjem med egen uteplass i Kvartalet IV. Sammen finner vi en bolig som passer dine drømmer og behov. Velkommen hjem til Kvartalet.

Kvartalet på Ask er i sin helhet fundamentert til fjell. Bygget vil derfor stå trygt.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.

Kvartalet på Ask