For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Her kan du se hvordan solen faller på nettopp din leilighet til enhver tid på døgnet.

Beskrivelse

Leilighet H4104

Smart, arealeffektiv 2-roms med balkong

Denne 2-romsen har en godt arealutnyttet romløsning og nordøstvendt orientering med utsikt mot grøntareal. Leiligheten har stue og kjøkken i åpen løsning, noe som gir plass til et lite spisebord og hyggelige måltider, i tillegg til sofaløsning. 

Kjøkkeninnredningen er komplett med hvitevarer, og fra stuesonen er det utgang til balkong, et deilig sted å nyte sommersolen. 

Fra stuen er det to skyvedører inn til soverommet, én på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til garderobeskap, og det samme har entreen, så alt ligger til rette for orden og system. Fra entreen er det inngang til et moderne bad med toalett, dusj, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.