For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4108

Lys, pen 3-roms med sørvestvendt markterrasse

Denne leiligheten ligger i første etasje og består av entré, bad, bod, to soverom og stue/kjøkken. Leiligheten har entré på nærmere 9 kvm og du vil oppleve den som romslig. Entréen har god plass til garderobeskap, og i tillegg ligger boden i direkte tilknytning, noe som gjør det enkelt å holde orden.

Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til en sørvestvendt markterrasse . Terrassen er en fin forlengelse av stuerommet i sommerhalvåret og har plass til sittegruppe, grill og solstoler – her kan du nyte late dager med familie og venner. 

Kjøkkeninnredningen er montert slik at rommet enkelt lar seg møblere med spisebord, sofa og tv-løsning. Badet har inngang fra Entréen og er utstyrt med dusj, toalett, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.