For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leiligheten H4204

Lys, tiltalende 2-roms med balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har inngangsdør til entré fra felles gang med heis. På motsatt side har leiligheten utgang fra stuen til en nordøstvendt, overbygd balkong med utsyn mot grøntareal. Balkongen er overbygd og skjermet – din egen sommeroase med privat atmosfære. 

Stuen har en moderne kjøkkeninnredning med hvitevarer inkludert. Den åpne romløsningen gir plass til et lite spisebord, sofa og tv-møblement. Soverommet har adkomst fra stuen via to skyvedører, og i tillegg til dobbeltseng har soverommet plass til garderobeskap. Videre har leiligheten entré med garderobeplass, samt et moderne bad/vaskerom med dusj, servant og toalett – et godt sted å starte dagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.