For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale tid.

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet mellom 06.10.22-15.12.22 betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4301

Pen 3-roms med stor balkong og hyggelig utsyn

Leiligheten ligger i tredje etasje og har inngang fra felles gang med heis. Planløsningen i leiligheten består av en romslig gang med garderobeplass og tilstøtende bod, samt bad/vaskerom, to soverom og stue/kjøkken. Vinduene vender mot nordøst og har grønt utsyn til beiteområde. 

Stuen/kjøkkenet har stort vindu fra gulv til tak og utgang til balkong med morgensol. Her kan du få en perfekt start på dagen i solskinnet, akkompagnert av frisk luft og avslappende utsyn – hva kan vel bli bedre?

Kjøkkeninnredningen er montert lengst bak i rommet, slik at det er enkelt å møblere med både spisebord og sofagruppe. Soverommene har adkomst fra gangen, og i begge rom er det god plass til garderobeskap.

Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.