For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4302

Arealeffektiv, smart 2-roms med balkong

Denne leiligheten ligger i tredje etasje og har smart romløsning fordelt på entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Leiligheten har nordøstvendte vinduer og utgang fra stue/kjøkken til en balkong som strekker seg langs hele leilighetens bredde. Balkongen er overbygd og har vegger mot naboer på begge sider, så du får en privat oase hvor du kan starte dagen i solen. 

Stuen har en perfekt vegg til flatskjerm med plass til sofa på motsatt vegg. I tilknytning til kjøkkeninnredningen er det plass til spisebord for 2-3 personer. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer inkludert, så du enkelt kan diske opp med de lekreste retter. Videre har leiligheten soverom med garderobeplass og adkomst fra stuen via to skyvedører.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.