For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Lekker 4-roms topp- og hjørneleilighet med stor balkongFra felles gang i femte etasje har leiligheten inngang til en romslig entré/gang på ca. 9,6 kvm. Leiligheten består ellers av bad, to soverom og stue/kjøkken. I tillegg er det en hjørnebalkong med nordvest- og nordøstvendt orientering. Her kan du møblere i to soner og nyte gode solforhold fra morgen til kveld. 

I gangen er det god plass til garderobeskap og annet entrémøblement. Badet ligger i tilknytning til gangen og er utstyrt med dusj, toalett, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin. Soverommene har garderobeplass og fra hovedsoverommet er det utgang til leilighetens flotte balkong, perfekt når du vil ha en frisk start på dagen eller nyte sommerkvelden ut i de små timer. 

Det er også utgang fra stuen til balkongen. Stuen og kjøkkenet er et åpent, lyst allrom med store vinduer fra gulv til tak. Kjøkkeninnredningen er utstyrt med hvitevarer og montert i L-form lengst bak i rommet. Innredningen her gode arbeidsflater og mye oppbevaringsplass. Her kan du lage deilige måltider og samtidig holde gjestene med selskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.