For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Nye boliger i Ski

Ski bolig bonava

Bolig i Ski

En kommune med en spennende fremtid og gode oppvekstmiljøer gir et godt grunnlag for familielivet. Ski er den mest folkerike og sentrale kommunen i Follo i Akershus fylke. Med en forventet befolkningsvekst de neste årene, er det gode rammer for felleskap og trivsel for de som bor her. Bonava bygger nye boliger i Ski slik at du kan bli med på å forme ditt nye nabolag.

Ski er spådd til å bli et enda mer attraktivt bosted fremover. Med en ny bolig i Ski, er du tett på storbyen uten maset den bringer med seg. Ski ligger rundt 20 minutter fra Oslo og med utbyggingen av Follobanen og Ski stasjon som skal være ferdig i 2022, tar det kun 11 minutter til Oslo sentrum. Bonava bygger nå nye boliger til salgs i Ski slik at du kan dra nytte av den fine beliggenheten og de mange mulighetene for fremtiden.

Område
Boligtype
Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Nabolag i Ski

Find deres nye hjem her

Nye boliger i Ski for familien

Gode oppvekstvilkår er fint for både barn og voksne. I Ski er det gode skoletilbud og full barnehagedekning. Her er det et mangfold av kultur- og fritidsaktiviteter for både store og små noe som gjør Ski til et attraktivt sted å bosette seg for familier. Et godt nabolag handler om å oppleve tilhørlighet og det er akkurat derfor Bonava bygger nye boliger i Ski. Vi legger til rette for at barna skal kunne vokse opp i et trygt og godt nabolag hvor de kan utfolde seg og ha det morro. Slik skaper vi gode nabolag for hele familien.

bonava bolig

Opplev friluft med ny bolig i Ski

I Ski har du kan du ha til en aktiv hverdag. I Ski Idrettspark kan du drive med flere idretter – her er det blandt annet fotballbaner, ishall og tennisbaner. I tillegg er det satt opp en hinderløype hvor barna kan hoppe rundt og more seg. I Ski finner du flere fine og barnevennlige badeplasser. Ved Midtsjøvann finner du en langgrunn sandstrand og ved Bråtetjern kan du gå langs fine turstier eller prøve fiskelykken. De nye boligene Bonava bygger i Ski har nærhet til en rekke friluftslivopplevelser for hele familien. Dermed er det både praktisk og fint med en bolig i Ski.

Finn din nye bolig i Ski

Med over 80 års erfaring med bygging av nye boliger kan du være sikker på at boligene i Ski er fine og trygge. Når vi bygger boliger til salgs, tar vi utgangspunkt i deg og nabolaget. Det fine med dette er at du får nærhet til det du liker å bruke tiden til. De nye boligene i Ski er bygget med tanke på både store og små, slik at du kan være sikker på at hele familien kan ha det fint sammen. Vi legger vekt på å skape nabolag i Ski hvor du trives og få ditt drømmehjem. Her kan du skape din egen atmosfære og sette din egen stil på din nye bolig.

Du er hjertlig velkommen til å du kontakte oss, hvis du har spørsmål om de nye boligene i Ski. Vi hjelper deg gjerne med å finne den boligen som passer deg.