For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo tamburløkka bonava oversiktsvisu ski nabolag

Område

Tamburløkka

Et landlig, men sentralt nabolag

Se våre nabolag

Kampanjer og eventer

Bo gratis i ett år

Ved kjøp av leilighet på Tamburløkka I, II eller III mellom 1. juli 2022 - 31. oktober 2022, dekker Bonava renter og avdrag på dine lån, kommunale avgifter, felleskostnader til sameiet og strømutgifter, oppad begrenset til totalt kr. 200 000,-.

Beskrivelse

Et landlig, men sentralt nabolag

Tamburløkka er et helt nytt boligprosjekt ute for salg på Solberg sentralt i Ås kommune. Her bor du i rolige omgivelser, samtidig som du har kort vei til Ski sentrum. Etter bare 7 minutter på sykkelsetet eller 10 minutter med busskjøring er du i sentrum. Når Follobanen åpner i 2022 har du kun 20 minutter inn til Oslo sentrum. Tamburløkka er derfor også perfekt for pendlere.

Tamburløkka kommer til å bestå av flere nabolag, både Tamburløkka I, II og III, samt Tamburparken som også vil bestå av flere byggetrinn. Disse kommer til å bli omslynget av flotte, grønne fellesarealer der naboer og venner kan møtes. Da disse fellesområdene er delt inn i hyggelige soner, vil det kunne foregå flere aktiviterer samtidig, og du kan selv velge om du ønsker å være sosial eller trekke deg mer tilbake. Velkommen hjem til en hverdag der alt foregår på dine premisser.

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Områdeplanen for Ski sentrum styrer denne utviklingen, og i tillegg har kommunen mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Her kan du bli en del av et spennende område i utvikling.

Om nabolaget
  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.