For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo tamburløkka bonava oversiktsvisu ski nabolag

Område

Tamburløkka

Et landlig, men sentralt nabolag

Se våre nabolag

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Et landlig, men sentralt nabolag

Nå er et helt nytt boligprosjekt ute for salg sentralt i Ås kommune. Her bor du landlig, samtidig som du har kort vei til Ski sentrum. Etter bare 7 minutter på sykkelsetet eller 10 minutter med busskjøring er du i sentrum. Når Follobanen åpner i 2022 har du kun 20 minutter fra din egen ytterdør inn til Oslo sentrum. Tamburløkka er derfor også perfekt for pendlere som ønsker å bo i rolige omgivelser.

Vi bryr oss om at du skal trives i ditt nye hjem, og har derfor innredet de lekre og lettstelte leilighetene med nøye utvalgte produkter og løsninger. Boligene har blant annet vannbåren gulvvarme, god takhøyde, flislagte bad og stilrene kjøkken. Alle boligene har også egne uteplasser i form av en terrasse eller balkong.

Nabolaget Tamburløkka vil få flotte fellesområder med ulike soner for ulike aktiviteter. Her kommer det til å bli rom både for å møte naboer og å trekke seg tilbake og nyte eget selskap og ro. I parkeringsanlegget i kjelleren er det også felles sykkelverksted og smørebod, slik at alt ligger tilrette for at du kan ha en sporty hverdag. Kjøper du en 3- eller 4-roms i Tamburløkka får du med garasjeplass. Velkommen hjem til en praktisk, aktiv og komfortabel hverdag.

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Områdeplanen for Ski sentrum styrer denne utviklingen, og i tillegg har kommunen mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Her kan du bli en del av et spennende område i utvikling.

Om nabolaget
  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Kjøpte leilighet på Tamburløkka via mobilen

Førstegangskjøper Vetle Tomter var en av de første boligkjøperne i Norge som kjøpte leilighet via digital salgsstart. Les mer