For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo tamburløkka bonava oversiktsvisu ski nabolag
Område

Tamburløkka

Et landlig, men sentralt nabolag

Follobanen - Oslo har aldri vært nærmere

Den 11.12.22 åpnet Follobanen, og reduserte reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S til kun 11 minutter. Med et hjem på Tamburløkka får du dermed bo i trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Et landlig, men sentralt nabolag

Tamburløkka er et helt nytt boligprosjekt ute for salg på Solberg sentralt i Ås kommune. Her bor du i rolige omgivelser, samtidig som du har kort vei til Ski sentrum. Etter bare 7 minutter på sykkelsetet eller 10 minutter med busskjøring er du i sentrum. Når Follobanen åpner i 2022 har du kun 20 minutter inn til Oslo sentrum. Tamburløkka er derfor også perfekt for pendlere.

Tamburløkka kommer til å bestå av flere nabolag, både Tamburløkka I, II og III, samt Tamburparken som også vil bestå av flere byggetrinn. Disse kommer til å bli omslynget av flotte, grønne fellesarealer der naboer og venner kan møtes. Da disse fellesområdene er delt inn i hyggelige soner, vil det kunne foregå flere aktiviterer samtidig, og du kan selv velge om du ønsker å være sosial eller trekke deg mer tilbake. Velkommen hjem til en hverdag der alt foregår på dine premisser.

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Områdeplanen for Ski sentrum styrer denne utviklingen, og i tillegg har kommunen mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Her kan du bli en del av et spennende område i utvikling.

Om nabolaget

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.