For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Vestby

Nabolag i Vestby

Beskrivelse

Nye boliger til salgs i Vestby

Boliger med urbane tendenser og grønne verdier

Vestby ligger i Follo som er en del av Viken fylke. Vestby kommune er et område i vekst som er opptatt av at det skal være et sted som er godt å bo for mange. Det er et sted med gode bo- og oppvekstmiljøer der man opplever trygghet og bokvalitet i alle stadier av livet. Bonava kjenner seg godt igjen i disse verdiene, og skaper nå nybygde hjem i Vestby der du som bor her vil oppleve høy livskvalitet og en følelse av nærhet til både naboer og omgivelser.

Vestby er et område med mye å tilby dem som bor der. Det er en kommune med store vekstambisjoner, og her skaper Bonava nå i overkant av 450 nye hjem i et supersentralt nabolag. Vestby tilbyr alt av innkjøpsmuligheter på Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet. Når Follobanen er klar, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S.

Vestby ligger idyllisk til ved Oslofjorden, og er et flott sted å bo for den aktive og den naturglade. I hele kommunen er det opprettet flotte turstier og uteområder som kan tas i bruk sommer som vinter. Kyststien er spesielt populær, da Vestby har en flott kystlinje som byr på flere trivelige strender og friluftsområder å tilbringe tid ved sjøen. Noen av de mest kjente havnene og strandområdene i kommunen er Hvitsten, Son, Emmerstadbukta, Kjøvangen og Krokstrand.

Vestby Kulturkvartal, som ferdigstilles i mars 2023, vil bli et flott tilskudd til hele nærområdet med bibliotek, storsal med plass til 500 gjester, fleksisal, kulturskole, kafé og kontorer. Ramme Gård er også med på å sette området på kulturkartet. Gården byr på blant annet Havlystparken, serveringssteder, gårdsutsalg med lokale og økologiske produkter, Edvard Munchs barndomshjem, kunstgalleri og overnattingsmuligheter. Her kan du få med deg forestillinger, utstillinger, gårdsvandringer og lokale måltider.

I Vestby ligger alt til rette for et praktisk, innholdsrikt og sosialt liv. En nybygget bolig i Vestby vil gi deg en trivelig hverdag i et toppmoderne hjem med god planløsning samt tilgjengelighet til alt du trenger for en komfortabel livsførsel.

Prosjektene våre i Vestby