For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Vestby

Nye boliger til salgs i Vestby

Boliger med urbane tendenser og grønne verdier

Vestby ligger i Follo som er en del av Viken fylke. Vestby kommune er et område i vekst som er opptatt av at det skal være et sted som er godt å bo for mange. Det er et sted med gode bo- og oppvekstmiljøer der man opplever trygghet og bokvalitet i alle stadier av livet. Bonava kjenner seg godt igjen i disse verdiene, og skaper nå nybygde hjem i Vestby der du som bor her vil oppleve høy livskvalitet og en følelse av nærhet til både naboer og omgivelser.

Vestby Storsenter tilbyr alle service- og innkjøpsmuligheter du måtte ønske deg. Togstasjonen gir deg gode kollektivmuligheter, og når Follobanen er ferdig i desember 2022, vil turen inn til Oslo kun ta 11 minutter.

Vestby ligger idyllisk til ved Oslofjorden, og har mange flotte strender og friluftsområder. Her ligger alt til rette for et praktisk, innholdsrikt og sosialt liv. En nybygget bolig i Vestby vil gi deg en trivelig hverdag i et toppmoderne hjem med god planløsning samt tilgjengelighet til alt du trenger for en komfortabel livsførsel.

Område
Boligtype
Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt