For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bonava nærmer seg 100 ansatte

27.09.2021, 10.55

Bonava fortsetter veksten og ansetter Maria Stensby som ny markedssjef

Maria Stensby melder overgang fra jobben som Marked- og kommunikasjonssjef i Røisland & Co, en nisjemegler spesialisert på nybygg, der hun ledet markedsavdelingen og var markedsrådgiver ut mot en rekke ulike boligutviklere.

Noen av de mest profilerte boligprosjektene som Røisland & Co har solgt er: Barcode og Vannkunsten i Bjørvika, Schlägergården Hage i Lilleakerbyen, Helgerudkvartalet i Sandvika og Vulkan i Oslo.

- Å jobbe med et så bredt spekter av utbyggere og reklamebyråer har vært svært inspirerende og utviklende, sier Stensby.

Bonava har hatt en formidabel vekst det siste året, med flere ansettelser både på Bergen og Oslo-kontoret. Sistnevnte kontor har gått fra 10 ansatte i fjor høst, til 30 ansatte nå.

- Maria er en spennende signering. Hun kjenner boligbransjen, er faglig dyktig og rett dame på rett plass hos oss. Vi gleder oss til hun er på plass, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen.

Stensby har tidligere jobbet i JM Norge hvor hun hadde ansvaret for markedsføringen av region Oslo sine boligprosjekter. Der jobbet hun i tverrfaglige team på kryss av fylkes- og landegrensene med både webutvikling, implementeringen av kundereisen og malverk for JMs salgsmateriell.

I Bonava får hun ansvaret med å bygge Bonava som merkevare og gjøre våre nye nabolag enda mer synlig i markedet. Hun tiltrer i stillingen i midten av oktober.
(Saken fortsetter under bildet.)

 

- Dette er en stilling jeg er veldig motivert for. Bonava har en spennende posisjon i markedet, imponerer med høy markedskunnskap og har høye ambisjoner for vekst i Norge. Jeg ser frem til å lede markedsavdelingen mot nye milepæler, sier Stensby.