For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Nybygg på Askøy

Nybygg på Askøy

Askøy byr på en spennende kombinasjon av sprek natur og yrende næringsliv. Vi bygger nybygg på Askøy, slik at du også kan bli en del av denne perlen.

Prosjektene våre på Aksøy

Nabolag på Askøy

Flytt inn i ditt eget nybygg på Askøy

Tryggheten man føler av å flytte inn i noe som er nybygget, er helt spesiell. Man trenger ikke å være redd for hva som finnes i vegger og tak, men kan heller fokusere på å komme seg på plass og starte fremtiden. Et hjem skapes tross alt av menneskene som bor der, og alle de små øyeblikkene som utgjør livet.

For å gi deg den beste mulige starten i ditt nye hjem, legger vi ned et grundig forarbeid. Vi velger byggematerialer som er energisparende og bærekraftige. På den måten slipper vi å belaste planeten og lommeboken din. Vi designer boligen med tanke på deg. Du skal både ha plass til møblene dine og drømmene dine. Du har også muligheten til å være med å velge. Kjøper du tidlig nok, kan du være med å bestemme farger, innredninger, gulv og løsninger.

Hjemmet ditt er mer enn bare innsiden av boligen. Derfor skal vi gjøre mer enn å bygge nye boliger. Vi skal etablerer hele nabolag. Vi etablerer naturlige møteplasser gjennom å bygge en takterrasse, eller kanskje en felles grillplass. Det er viktig for oss at nabolaget oppleves som et felleskap. Det skal være rom for både aktivitet og rekreasjon.

Vi etablerer nabolag i nærområder, som er nøye utvalgte. Vi leter etter steder med natur, kultur og utviklede servicetilbud. Steder som Askøy.

Askøy har et velutviklet kultur- og aktivitetsliv, med en mengde ulike idretter, kor, korps og en egen kulturskole. Det mangler heller ikke tilbud på service-siden. Ved Strusshamn Senter finner du matvarebutikker, restaurant, frisør, bruktbutikk, treningssenter, tannlege, fysioterapeut, bilverksted, elektriker, Europris og møbelbutikk. Det er heller ikke langt til flere kjøpesentre med et bredt utvalg innen handel og service.

Naturen på Askøy er rik og variert. I den ene ende av øya er landskapet grønt og frodig, mens på den andre siden minner det mer om nordnorsk kystlandskap. Dersom du liker å bruke tiden din i båten, finner du en flott uthavn i vågen mellom Skorpo og Apalholmen. Denne er svært populær og et yndet sted på sommeren. Det går frittgående sauer i beite her, så husk å hold hunden i bånd.  

Vi bygger ditt nybygde hjem på Askøy

Bonava er en av Nord-Europas ledende boligutviklere. Vi operer i 8 land og forløperen til Bonava ble etablert allerede på 30 tallet. Vi har tilegnet oss mye erfaring gjennom disse årene og den vil vi gjerne dele med deg. Vi har oppdaget at det er enkelte drivere som spiller inn for at folks skal trives og føle seg hjemme. Disse driverne er muligheten til å være i aktivitet, samvær og felleskap, og trygghet for familien. Vi skaper nabolag basert på disse driverne, for å bidra til høyest mulig livskvalitet for beboerne i nabolagene.

Aktive nabolag er skapt med tanke på å øke pulsen. I friske omgivelser skal du kunne være aktiv uavhengig av alder og form. På Askøy har den nordre delen av øya et velutviklet nett av turstier for den som vil ut å mosjonere.
Samvær og felleskap er nøkkelord for sosiale nabolag. Her etablerer vi møteplasser for naboene, slik at det er enkelt å danne felleskap. Hva med å starte en ny tradisjon med midnatts-grillfest? I et helt nytt nabolag er du selv med å skape det samholdet du selv ønsker.

Et familievennlig nabolag er et sted hvor barna kan løpe og more seg, og samtidig være trygge. Du finner lekeplasser eller parker like nærheten av leiligheten, og det er heller ikke langt til skolen. Fritidsaktiviteter finnes det også i mengder på Askøy, så mulighetene er mange.
Vi vil gjerne dele denne vakre øyen med deg, så derfor bygger vi helt nye rekkehus på Askøy.