For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Lønvarden

Bo sentralt på Askøy i familievennlige omgivelser

Beskrivelse

Bo sentralt på Askøy i familievennlige omgivelser

Om du kjører rett over Askøybroen og til venstre finner du Lønvarden. Dette blir Askøys nye boligområde med til sammen over 500 boliger.

Hjemmene på Lønvarden vil gi deg muligheten til å nyte det beste fra landlige Askøy, samtidig som at byen ikke er mer enn 15 minutter unna. Dette er området for deg som er på jakt etter en komfortabel livstil med nærhet til frisk luft og vestlandsk natur.

Moderne bygd

På Lønvarden kommer du deg bort fra byens stress, men ikke bort fra mulighetene. Strusshamn og Kleppestø byr på alt man måtte trenge i hverdagen. Ved Strusshamn Senter finner du matvarebutikker, restaurant, frisør, bruktbutikk, treningssenter, tannlege, fysioterapeut, bilverksted, elektriker, Europris, Fagmøbler og Askøy Byggsenter. Videre har Strusshamn en særegen historie med godt bevart trehusbebyggelse, hvor man finner handel og kultur. Ellers er både Kleppestø Senter og Amfi Askøy rundt tre kilometer unna.

Bilder

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Om nabolaget

  • Natur

    På Askøy mangler du aldri noe å gjøre. Det finnes flotte turområder både på fjell og langs sjøen, eller hva med en rolig skogstur til leirområder med barna? Kolbeinsvarden, Dronninge, Lien, besøk bunkersene på Ramsøy eller ærverdige Herdla blir bare å nevne noen. Er du glad i sjøen finnes det flere havner, kaier og strandområder på øyen.

  • Innkjøp

    På Askøy finner du flere lokale handleområder, og nærmeste er Strusshamn Senter. Av lokale kjøpesentre har du Kleppestø Senter og Amfi Askøy, ellers er Vestkanten Storsenter bare en 10 minutters kjøretur unna. Du finner alt du måtte trenge på Askøy, men skulle du likevel trekke til Bergen sentrum er det ikke langt unna.

Fakta om området

15

min. til Bergen sentrum

1

km. til skole og barnehage

1

restaurant

1

km. til handleområde

20

km til Flesland

1

kunstgressbane

Lønvarden