For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Nye boliger i Ytre Sandviken tæt på sjøen
Område

Nye boliger i Ytre Sandviken

Nabolag i Ytre Sandviken

Beskrivelse

Boliger til salgs Ytre Sandviken

Velkommen til Ytre Sandviken lengst nord i Bergenhus bydel. Områdets grenser i dag er identiske med grensene for middelaldergården Bø, og tilsvarer også Biskopshavn prestegjeld.

Ytre Sandviken er et område som innehar mye historie og du finner også det kulturhistoriske Gamle Bergen Museum, samt det tidligere lyststedet Elsero. Hovedveien igjennom området er Helleveien, etter den gamle gården Hellemyren fra Amalie Skrams roman Hellemyrsfolket.

Her ligger også badeplasser og flotte turområder som oppover Sandviksfjellet og Stoltzekleiven. Du finner også boligområdene Nyhavn, Mollbakken, Jægerbakken, Breiviken og Biskopshavn. Norges Handelshøyskole (NHH) er et samlingspunkt i området sammen med idrettsanlegget Stemmemyren.

Nabolaget Biskopshus består av til sammen fire bygg med rundt 90 boliger og ligger sentralt i Ytre Sandviken med nærhet til det området har å by på. Her finner du funksjonelle leiligheter og rekkehus meg egen privat uteplass som byr på både lys og luft. Du finner også flotte fellesarealer og flere soner for både aktivitet og godesamtaler. I prosjektet Biskopshus kan du finne boligen som passer deg best.

Prosjektene våre i Ytre Sandviken