For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Merinokvartalet

Beskrivelse

Et unikt og moderne nabolag like ved sjøen

Merinokvartalet vil bestå av 1-4 roms boliger og kommer i et veletablert område i Ytre Sandviken, like ved sjølinjen og byfjorden.

Det gamle Merinospinneriet vil transformeres til et attraktivt nabolag med moderne leiligheter og flotte fellesområder. Merinokvartalet vil bestå av ulike boligtyper på mellom 35-150 kvm noe som gjør at du enkelt kan finne den boligen som passer din livsstil best. Her finner du leiligheter med gjennomgående gode kvaliteter og privat uteplass. Pris fra kr. 3.000.000-15.000.000,-.

I dette nabolaget vil du bo med nærhet til sjø, fjell og natur, samtidig som du har kort avstand til byens pulserende liv. Meld din interesse nå for å være blant de første til å motta salgsinformasjon så snart den er klar.

Nord for Bergen sentrum, like ved NHH, ligger Biskopshavn og Breiviken, og som navnet tilsier er vi her tett på sjølinjen og byfjorden. På tomten følger vi i sporene til historisk norsk industri, og med henblikk på stedets historie og karakter tar vi med oss disse linjene inn i boligprosjektet Merinokvartalet. Med en sentral beliggenhet i Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Merinokvartalet blir et urbant nabolag med flotte fellesarealer og flere soner for både aktivitet og gode samtaler. I nærområdet finner du det du trenger i hverdagen, samt flere turløyper og tilgang til sjøen. Breiviken er i dag under rivende utvikling og det gamle industriområdet vil transformeres til et trivelig boligområde. Forvandlingen vil skape nytt liv mellom husene og et felles torg med parkområde og brygge ved sjølinjen, som vil gi området en ny og moderne identitet.

Bilder

Merinokvartalet

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Visualiseringsvideo for Merinokvartalet

Se mer om Bonava