Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ensjø bolig

Fine nye boliger på Ensjø

Med sin sentrale beliggenhet er Ensjø et område i vekst. Ensjø ligger i Gamle Oslo bydel og har fin tilgjengelighet med gode transportmuligheter. Her finner du alt du trenger innen kort rekkevidde. Med flere planlagte grøntområder og aktivitetsparker for unge, er Ensjø et godt sted for familier som ønsker et godt oppvekstområde med sentral beliggenhet. En ny bolig i et fint nabolag skaper gode rammer for trivsel og samvær.

Boligene på Ensjø ligger sentralt og gir deg mulighet til å utforske Oslo. Fra Ensjø kommer du raskt rundt til der du måtte ønske med T-baner og en rekke busser. Dette gir en bolig på Ensjø en attraktiv beliggenhet. Her har du flere muligheter til å komme deg rask inn til sentrum og komme deg ut av byen dersom du ønsker det. Boligene på Ensjø ligger fint til for at du skal kunne bruke tiden til det du har lyst til.

Prosjektene våre i Ensjø

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Nabolag i Ensjø

Find deres nye hjem her

Din bolig ved Ensjø

Når vi bygger boliger på Ensjø, bygger vi nabolag for hele familien. Vi legger til rette for at du skal kunne kose deg med de du er glad i både ute og inne. Derfor har boligene vi bygger på Ensjø smarte planløsninger slik at du får plass til familie og venner. Vi skaper fine fellesarealer slik at du kan nyte lange sommerkvelder med gode naboer. Din bolig på Ensjø skal kunne være en møteplass for kjente og kjære – dersom du ønsker det.

siteassets/stemningsbilleder/1920x760/bonava-brand-social-1920x760.jpg

 

 

Utforsk aktiviteter nært din bolig ved Ensjø

På Ensjø finner du et variert utvalg av fritidsaktiviteter. Ikke langt unna ligger Hovindammen med en fin, grønn park hvor hvor du kan ta med familien på søndagstur og la barna løpe rundt i gresset. Det er deilig å ha et grøntområde i nærheten til å ta med barna til. På Ensjø finner du flere idrettsaktiviteter, blant annet er det skøytebane, fotballbaner og klatrehall i området. En bolig på Ensjø gir deg mulighet til å ta med barna på en spontan piknik i parken eller prøve en ny aktivitet.

Boligene på Ensjø ligger tett på mange sosiale møteplasser. I nærheten av Ensjø finner du for eksempel Fyrstikktorget hvor du kan utforske et utvalg av butikker og spisesteder. Det fine med å bo sentralt på Ensjø er at du har mange valgmuligheter for det du ønsker å bruke fritiden til. Her kan du bo og leve i et spennede område hvor du kan kose deg med venninner på cafe eller ta sykkelen inn til byen for en hyggelig spasertur i Oslos gater. Boligene på Ensjø gir deg mulighet til sosialt samvær både inne og ute.

Finn din bolig ved Ensjø

Bonava har lang erfaring med å bygge boliger og nybygg. Du kan derfor være sikker på alt virker som det skal i boligene på Ensjø. Når vi bygger boliger, legger vi ned tid på å tenke på deg og det nabolaget du skal flytte til slik at du får nærhet tid det du ønsker. Når du åpner døren for første gang til din nye bolig på Ensjø skal du få følelsen av at dette er ditt hjem.

Hvis du lurer på noe om de nye boligene på Ensjø er du velkommen til å kontakte oss for en hyggelig prat. Vi ønsker at du skal finne ditt drømmehjem og hjelper deg gjerne med å finne den riktige boligen for deg.