For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Kongsløkken

Både urbant og tilbaketrukket på Kongsløkken

Beskrivelse

Både urbant og tilbaketrukket på Kongsløkken

Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen som nå skjer på Ensjø, like utenfor Oslo sentrum. Dette er en bydel der det skjer mye, og som allerede nå er et ettertraktet område for tilflyttere i alle aldre. Her vil du bo nær Ensjø sentrum og alt som skjer rundt Helsfyr. I tillegg har du både gangavstand og raske kollektivavganger inn til Oslo sentrum.

Til tross for områdets sentrale beliggenhet og mange muligheter, er det et også et trivelig og tilbaketrukket sted med flere grønne lunger og parkområder i nærheten. Fyrstikkalléen skole og flere barnehager er Kongsløkkens nærmeste naboer, og nabolaget er godt tilrettelagt for at både eldre og yngre beboere vil trives og føle seg hjemme her.

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

Kongsløkken