For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Oslo bolig til salgs

Område

Boliger til salgs i Oslo

Se våre nabolag
Beskrivelse

Oslo bolig

En ny bolig i Oslo gir deg muligheten til å skape ditt drømmehjem allerede fra begynnelsen. Oslo er en mangfoldig og allsidig by hvor bydelene byr på ulik sjarm og forskjellige aktiviteter. Utforsk det urbane livet eller slå deg til ro utenfor sentum. Opplev en spennende by med mange alternativer når det kommer til turer, cafeer og kulturelle begivenheter. Bonava bygger nå nye boliger til salgs i Oslo slik at du kan finne et hjem som passer deg.

Nye boliger i Oslo

Følelsen av å komme inn i sin nye bolig er helt spesiell. Det er ditt eget blanke lerret som er klart til å bli fylt av dine ønsker og drømmer. Du kan fylle din nye bolig i Oslo med din egen stil og sette ditt eget preg på boligen. Det herlige med en ny bolig er at ting faller på plass slik at du kan slappe av og nyte ditt nye hjem i Oslo.

Bonava bygger nå nye boliger i Oslo. De nye boligene blir bygget ved Gjerdrum, Helsfyr, Ullern, Grunerløkka og Grorud. Med et mangfold av nye boliger flere steder i Oslo kan vi tilby en bolig som passer deg. De nye boligene har smarte planløsninger slik at du får plass til alt og alle du måtte ønske for å skape ditt hjem. En ny bolig i et hyggelig nabolag gir et godt utgangspunkt for et godt liv i Oslo.

Område
Boligtype

Nabolag i Oslo

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs i Oslo

Bolig i Oslo

De nye boligene til salgs i Oslo er bygget med erfaring. Bonava startet å bygge hjem i 1930 og med over 80 års erfaring, kan du være trygg på at din nye bolig er slik den skal være. Vi legger til rette for å kunne gi deg din drømmebolig med de ønskene du måtte ha. Materialene som brukes til å bygge din nye bolig i Oslo er nøye valgt ut. Vi gjør dette slik at du skal knnne nyte din nye bolig allerede fra du går over dørstokken for første gang.

Oslo leiligheter bonava

Du skal føle deg trygg når du flytter inn i en ny bolig bygget av Bonava. Friheten til å tenke på hvordan du skal innrede boligen – hvilke puter som skal myke opp og sette farge på boligen, eller hvor lekeboksen skal stå. Vi legger til rette for at du skal kunne gjøre boligen til ditt hjem i Oslo med en trygghet om at alt virker slik det skal.

Bolig i et hyggelig nabolag i Oslo

Nabolaget er med på å forme din opplevelse av den nye boligen i Oslo. Derfor legger vi ned tid for å planlegge og skape gode fasiliteter som kan brukes til å forme et godt nabolag. De nye boligene til salgs i Oslo gir deg mulighet til å skape et samvær med naboer, venner og familie.

I et nytt nabolag er mange muligheter til å skape nye tradisjoner. De nye boligene blir bygget med tanke på å skape fellesarealer som kan brukes til mange ulike aktiviteter for både store og små. Enten du kunne tenke deg å starte en årlig nabolagsfest eller invitere venner til helgefrokost ute i frisk luft, har nabolagene vi bygger i Oslo uteområder du kan bruke.

Bolig i Oslo for den aktive

Vi legger til rette for en aktiv hverdan når vi bygger nabolag og nye boliger i Oslo. Byen byr på mange muligheter til å bruke naturen. Du kan nyte alt fra sjø til fjell. Enten du vil ta en rolig gåtur på Aker Brygge eller løpe opp Holmenkollen, finnes det noe for enhver. Nye boliger i aktive nabolag legger tilrette for at du skal kunne være aktiv hver dag dersom du ønsker det. Uansett hva du liker å gjøre, skal du ha muligheten til en aktivt hverdag i din nye bolig i Oslo.

En bolig for familien

En ny bolig gir deg ekstra tid til familien. En av fordelene med et nybygg er at du ikke trenger å legge ned timer med vedlikeholdsarbeid. Med en ny bolig i Oslo kan du prioritere å være sammen med de du er glad i. Boligene legger til rette for at hele familien kan samles til middag eller spillkveld. Du får plass til gode familieøyeblikk i våre nye boliger. De nye boligene i Oslo blir bygget med tanke på store og små. Vi legger også til rette for lek både ute og inne. Det er viktig for oss å skape nye boliger i Oslo som passer godt til hele familien.

Finn din nye bolig i Oslo

Ser du etter ny bolig i Oslo, eller lurer du på hvilke boligprosjekter Bonava er i gang med? Ta kontakt med oss om du har spørsmål om bolig til salgs i Oslo. Vi hjelper deg med å finne din nye bolig i Oslo som passer deg.

Kontakt oss her »

Se mer om Bonava