For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Hagatunet

Velkommen til Hagatunet

Beskrivelse

Velkommen til Hagatunet

16 flotte eneboliger i rekke på Grorud nærme Badedammen og Lillomarka.Velkommen hjem til Hagatunet på Grorud – et skjermet og trygt nabolag med direkte adgang til marka, gode og familievennlige planløsninger, og kort vei til offentlig transport og innkjøpsmuligheter. Her har du også kort vei til Badedammen og Steinbruvann, Groruddalens fineste badevann med mulighet for å prøve fiskelykken.

Hagatunet ligger i et rolig og veletablert nabolag med småhusbebyggelse. Rekkehusene vil få pen utsikt over Groruddalen og gode solforhold. Nabolaget ligger ved grensen mellom Nordmarka og Østmarka, og gir beboerne mange muligheter til fine turopplevelser. Nabolaget vil legge til rette for en trivelig familietilværelse med plass til lek, moro og avslapning. Rekkehusene på Hagatunet vil ha smarte planløsninger som gjør logistikken i hverdagen enklere for travle familier.

Som en del av Grorud vil Hagatunet nyte godt av Grorudsatsingen som kommer til å gi et løft til bydelens idretts- og kulturliv, og gi økt fokus på utdanning og sysselsetting. Grorud er dermed et satsingsområde i utvikling med et økende antall aktiviteter som du nå kan bli en del av.

Velkommen hjem til en trivelig bydel i utvikling.

Hagatunet