For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg viken kvartalet Ask leiligheter
Utsolgt

Kvartalet III

Kvartalet III i Ask sentrum

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
38 - 108 m²

Dette prosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Beskrivelse

Innflyttingsklare nå

Kvartalet III i Ask sentrum

I Kvartalet får du et sentralt nabolag som byr på både utsikt, gode solforhold og en herlig felles takterrasse. Kvartalet III vil bestå av 22 nye leiligheter som vil variere i størrelse fra effektive 2- og 3-roms til innholdsrike 4-roms.

Solide kvaliteter og arealeffektive løsninger

Disse hjemmene tilbyr solide kvaliteter og arealeffektive løsninger, de vil få en gjennomgående høy standard med god takhøyde, vannbåren gulvvarme, tidsriktige bad og lyse kjøkken. Uteplassen vil være enten markterrasser eller balkonger med flott utsikt og gode solforhold. Denne plassen vil bli en naturlig forlengelse av hjemmet på solrike dager, innred den slik at du kan finne roen, og nyte tiden og luften på uteplassen din.

Den aktive vil også kunne benytte seg av et felles kjellerrom for reparasjon, vask av sykkel og smøring av ski. Her vil utstyret alltid være parat for når du er klar for noen sporty timer i løypa.

Nabolaget ligger rolig til i landlige omgivelser, men i umiddelbar nærhet til Ask sentrum. I området finner du blant annet et koselig bygdesenter med butikker og gode spisesteder. Det finnes også utallige turmuligheter og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. Kvartalet III har nærhet til det du trenger i hverdagen som butikker, skoler, barnehager og hyppige kollektivavganger.

Kvartalet på Ask er i sin helhet fundamentert til fjell. Enten gjennom betongfundamenter direkte til fjell, eller ved stålkjernepeler som er boret inn i fjell. Når bygget er direkte fundamentert til fjell er det ikke påvirket av andre grunnforhold. Bygget vil derfor stå trygt.Det vil være mulighet for å kjøpe parkering i et begrenset antall mot et pristillegg. Ved kjøp av parkering vil ladeboks til elbil være inkludert. Velkommen hjem til Kvartalet III.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.

Boligene