For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Innflyttingsklart

Tamburløkka III

Grønne uterom og gode planløsninger på Tamburløkka III

Eierform :
Selveier
Pris:
5 250 000 -
6 550 000 kr.
Størrelse (BRA):
76 - 93 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Ledig nå
Se boligvelger

Visningslokale

Privatvisning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Kampanje - Bonava Trygghetsavtale

Det skal være trygt å kjøpe bolig av Bonava. Derfor lanserer vi nå Bonava Trygghetsavtale på Tamburløkka. Ved kjøp av et nytt hjem før 31.01.23 dekker vi renteutgifter for din nåværende bolig i inntil seks måneder fra første annonserte visning. Dette gjelder fra du overtar ditt nye Bonava-hjem. Vi dekker også salgsomkostninger til eiendomsmegler for salg av nåværende bolig. Bonava Trygghetsavtale har en verdi på opptil kr. 350.000,-. Du kan velge å ta dette ut som en rabatt på kjøpesummen, eller få tilbakebetalt beløpet like etter overtakelse. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Nøkkelferdige leiligheter

Grønne uterom og gode planløsninger på Tamburløkka III

Tamburløkka III byr på 44 leiligheter i rolige omgivelser med kort avstand til Ski sentrum. Her vil du bo med nærhet til grønne områder, gode naboer, fine turområder og gangavstand til både utdanningsinstitusjoner, innkjøp og transportmuligheter. Nabolaget blir en del av et attraktivt område i utvikling som både tilbyr landlige innslag samt kort vei til mer sentrale tendenser.

Hjemmene i Tamburløkka III holder god standard og har varierte planløsninger slik at du kan finne den boligen som best passer dine behov. Med både 2-, 3- og 4-roms leiligheter på mellom 38-93 kvm, alle med privat uteplass, er vi sikre på at du kan finne ditt drømmehjem nettopp her.

Lekre bad, lyse kjøkken, stilrene overflater og god takhøyde? Du finner det på Tamburløkka III i Ski. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet, får du også garasjeplass med på kjøpet.

Romslige samlingspunkt, grønne innslag og sosiale soner er viktig for et godt nabolag og et godt naboskap. Rundt Tamburløkka vil det bli etablert hyggelige grønne fellesområder med benker, beplantning, lekeplass og gangstier.

Tamburløkka III er et supert nabolag for deg som pendler til Oslo. Nå den nye Follobanen kommer på plass i 2022 vil det ta deg rundt 20 minutter fra din egen ytterdør helt inn til Oslo med offentlig transport.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, tog og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Nabolaget befinner seg i Ås kommune med kort vei til Ski sentrum; her bruker du kun 7 minutter på sykkel.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Parkering

Parkering på Tamburløkka

Boligene

Visningsbolig
Til salgs
Reservert
Reservert
Solgt

Vi fant dessverre ingen treff

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.