For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Innflyttingsklart

Tamburløkka III

Grønne uterom og gode planløsninger på Tamburløkka III

Eierform :
Selveier
Pris:
5 890 000 kr.
Størrelse (BRA):
89 - 93 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Ledig nå

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Nøkkelferdige leiligheter

Grønne uterom og gode planløsninger på Tamburløkka III

Tamburløkka III byr på 44 leiligheter i rolige omgivelser med kort avstand til Ski sentrum. Her bor du nært grønne områder, gode naboer og fine turområder, med gangavstand til utdanningsinstitusjoner, butikker og transportmuligheter.

Nabolaget er en del av et attraktivt område i utvikling. Hjemmene i Tamburløkka III har varierte planløsninger, så du kan finne den boligen som best passer dine behov. Med både 2-, 3- og 4-roms leiligheter, alle med privat uteplass, er vi sikre på at du kan finne ditt drømmehjem nettopp her.

Her finner du lekre bad, lyse kjøkken, stilrene overflater og god takhøyde. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet, får du også garasjeplass med på kjøpet.

Romslige samlingspunkt, grønne innslag og sosiale soner er viktig for et godt nabolag og et godt naboskap. Rundt Tamburløkka er det etablert hyggelige grønne fellesområder med benker, beplantning, lekeplass og gangstier. Dette er hyggelige steder og møte gode naboer i hverdagen. Visjonen er at Tamburløkka skal være et trivelig nabolag der du enkelt kan slå av en prat med naboen dersom du ønsker det.

Tamburløkka III er et supert nabolag for deg som pendler. Den nye Follobanen gjør at Oslo aldri har vært nærmere.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, tog og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Nabolaget befinner seg i Ås kommune med kort vei til Ski sentrum; her bruker du kun 7 minutter på sykkel.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Parkering

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.