For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Tamburløkka III

nybygg oslo tamburløkka bonava utsikt eksteriør uteområde

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning – også mulig digitalt

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Innflytting Q4 2022

Grønne uterom og gode planløsninger på Tamburløkka III

Tamburløkka III byr på 44 leiligheter i rolige omgivelser med kort avstand til Ski sentrum. Her vil du bo med nærhet til grønne områder, gode naboer, fine turområder og gangavstand til både utdanningsinstitusjoner, innkjøp og transportmuligheter. Nabolaget blir en del av et attraktivt område i utvikling som både tilbyr landlige innslag samt kort vei til mer sentrale tendenser.

Hjemmene i Tamburløkka III holder god standard og har varierte planløsninger slik at du kan finne den boligen som best passer dine behov. Med både 2-, 3- og 4-roms leiligheter på mellom 38-93 kvm, alle med privat uteplass, er vi sikre på at du kan finne ditt drømmehjem nettopp her.

Lekre bad, lyse kjøkken, stilrene overflater og god takhøyde? Du finner det på Tamburløkka III i Ski. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet, får du også garasjeplass med på kjøpet.

Romslige samlingspunkt, grønne innslag og sosiale soner er viktig for et godt nabolag og et godt naboskap. Rundt Tamburløkka vil det bli etablert hyggelige grønne fellesområder med benker, beplantning, lekeplass og gangstier.

Tamburløkka III er et supert nabolag for deg som pendler til Oslo. Nå den nye Follobanen kommer på plass i 2022 vil det ta deg under 20 minutter fra din egen ytterdør helt inn til Oslo med offentlig transport.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, tog og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Nabolaget befinner seg i Ås kommune med kort vei til Ski sentrum; her bruker du kun 7 minutter på sykkel.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Boligene