For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Stor interesse om Kleppekollen-prosjekt på Askøy

07.06.2021, 10.20

Halvparten av leilighetene på Kleppekollen som ble lagt ut på salgsstart, ble revet bort. Fem personer overnattet utenfor salgsboden for å sikre seg drømmeleiligheten. Prosjektet er også vårt første Svanemerkede prosjekt på Askøy.

Søndag var det endelig salgsstart på Kleppekollen. Det ble en suksess for Bonavas første prosjekt på Askøy.

Regionleder i Bonava, Andreas Hovden vil understreke at dette er selskapets første svanemerkede prosjekt på Askøy.

- Det er et kvalitetsstempel. Vi bygger de sunneste leilighetene som kan bygges. Tilbakemeldingene fra kundene har også vært positive. At Kleppekollen blir svanemerket er første steg mot at alle våre kommende prosjekter skal i utgangspunktet svanemerkes, sier Hovden.

Salgsansvarlig på Kleppekollen, Christian Larsen, er også glad for at folk har tatt godt i mot prosjektet. Noen går en ekstra "mil" for å komme fremst i boligkøen.

Overnattet på trappen til salgsboden
- Det er gledelig, og alltid fascinerende at folk overnatter ute for å sikre seg en leilighet. En kar overnattet i to døgn for å sikre seg sin drømmeleilighet. Det liker vi. Det viser også at mange setter pris på prosjektet som får en fantastisk utsikt, store terrasser og alle beboerne får et veldig flott uteområde. Kort sagt blir det et Bonava-prosjekt vi kan være stolt av. Ikke rart at folk overnatter for å sikre seg en leilighet her, sentralt på Askøy, sier salgansvarlig for Kleppekollen-prosjektet hos Bonava, Christian Larsen.

Han legger til at interessen for prosjektet har vært stor i forkant.

- Denne uken har også begynt med et bra trøkk av kunder som er interessert i å kjøpe. Kleppekollen-prosjektet ser ut til å ha truffet mange i ulike aldersgrupper, sier Christian Larsen.

Hele salgsteamet i Bergen var tilstede på salgsstart, godt rustet med håndsprit, munnbind og boller og kaffe.

Les mer om Kleppekollen her - og meld din interesse om prosjektet frister

- Vi visste på forhånd at interessen var stor, og regnet med at vi fikk solgt nok til å søke om byggestart. Det fikk vi med god margin.

Forventet innflytting fjerde kvartal 2023.