Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Landsbyen

Hjemlige fakta

Her bor du i et nabolag som går i bresjen for å tilby et bredt udvalg av muligheter. Et sted med nærhet til alt det du trenger, så tiden alltid strekker til.

Variasjon

Landsbyen består av 29 rekkehus med 2 etasjer, 10 townhouses med 3 etasjer, og 2 lavblokker på 4-etasjer. Sammen vil disse komponentene danne et dynamisk nabolag med rom for ulike behov og livsfaser. Boligene er skapt med respekt for sine naturlige rammer og vil ha anvendelige planløsninger, en moderne utforming og et estetisk utseende. Her kan du alltid glede deg til å komme hjem.

Grønt hjem

Alle materialer i Landsbyen er nøye utvalgt så du kan nyte boligen både nå og i fremtiden uten å måtte bekymre deg for vedlikehold utover daglig slitasje. Utviklerne har vært opptatt av å respektere de naturlige omgivelsene når de har skapt hjemmene i Landsbyen. Vannbåren varme sørger for balansert og behagelig oppvarming som er med på å skape et lunt hjemmemiljø.

Uterom og innerom

I Landsbyen er det rom for å kose seg i lyse og luftige omgivelser både ute og inne. De grønne plettene mellom husrekkene med benker, bålplass, lekepark og spasérstier gjør området grønt og friskt. Området og bygningenes utforming og høyde gir solen god mulighet til å titte inn på både gårdstunet, på balkongen, og til å slippe lys inn i boligen.

Situationsplan

Rekkehus

Rekkehusene i Landsbyen går over to plan og har en planløsning som fremmer familielivet med både samvær og alenetid. Her er det plass til lek, lekser og avslapning for både store og små. Har man ikke bruk for tre soverom, er disse også mulige å gjøre om til en ekstra stue, kontor eller lekerom. En fleksibel bolig med rom for alle behov.

Townhouses

Townhousene i Landsbyen går over tre plan og har en effektiv og plassoptimaliserende utforming. Her har man et urbant hus i naturnære omgivelser. I townhousene med tre etasjer er overetasjen dedikert til et stort og åpent oppholdsrom med utgang til balkong. Her er det plass til mange, og rommet står klart til å huse både store og små anledninger.

Lavblokker

I lavblokkene som er på 4 etasjer finnes det leiligheter av ulik størrelse med ulike planløsninger. Her kan du velge bolig med et til tre soverom. Felles for alle leilighetene er at de er svært innholdsrike samtidig som de setter romfølelse i fokus. En praktisk og funksjonell bolig med alt på en flate.