Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planlagt

Meieritaket

Salgsstart: Oktober 2019 Innflytting: Sommer 2021

Sentrumsnære leiligheter og urbane omgivelser

Meieritaket er første byggetrinn i nabolaget Bergensmeieriet på Minde. Dette er et spennende område i utvikling, i fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, dette vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den toppmoderne bydelen.

Prosjektet Meieritaket vil bli starten på en bæredyktig timinuttersby i et levende område. Det nye nabolaget har et solid grunnlag med mange muligheter. Det første byggetrinnet vil det bli bygget 65 leiligheter med gode løsninger og lysforhold. Her vil du kunne finne roen med en god bok på balkongen eller nyte uteområdene med gode naboer.

Japansk takhage

På Meieritaket vil du også finne et flott uteområde på toppen av bygget. Her vil det bli etablert en takhage med inspirasjon hentet fra Japan. Dette blir en stilren oase som byr på ro og balanse. Takhagen byr på et eget utendørs kjøkkenområde, pergola hvor du og dine naboer kan være sosial, fuglebad, avslappingsområde, beplantning og flere soner. Takhagen er felles for boligene i prosjektet Meieritaket og blir et sted hvor man kan finne roen i en ellers travel hverdag.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall rom
2 - 4
Antall hjem
65
Størrelse (BRA)
36 - 111 m²

Kontakt oss

Bilder

Om nabolaget

Interesse

Interesse