For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Meieritaket leiligheter nybygg minde
Utsolgt

Meieritaket

Sentrumsnære leiligheter og urbane omgivelser

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
36 - 111 m²
Antall rom:
2 - 4

Dette boligprosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Beskrivelse

Innflytting: Høst 2022

Sentrumsnære leiligheter og urbane omgivelser

Meieritaket er første byggetrinn i nabolaget Bergensmeieriet på Minde. Dette er et spennende område i utvikling, i fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, dette vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den toppmoderne bydelen.

Prosjektet Meieritaket vil bli starten på en bæredyktig timinuttersby i et levende område. Det nye nabolaget har et solid grunnlag med mange muligheter. Det første byggetrinnet vil det bli bygget 62 leiligheter med gode løsninger og lysforhold. Her vil du kunne finne roen med en god bok på balkongen eller nyte uteområdene med gode naboer.

Japansk takhage

På Meieritaket vil du også finne et flott uteområde på toppen av bygget. Her vil det bli etablert en takhage med inspirasjon hentet fra Japan. Dette blir en stilren oase som byr på ro og balanse. Takhagen byr på et eget utendørs kjøkkenområde, pergola hvor du og dine naboer kan være sosial, fuglebad, avslappingsområde, beplantning og flere soner. Takhagen er felles for boligene i prosjektet Meieritaket og blir et sted hvor man kan finne roen i en ellers travel hverdag.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrum utenfor sentrum

    Et område som er godt tilrettelagt for at du skal ha nær tilgang til det meste du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Dette inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Her sørger du for å få en fleksibel hverdag med mer tid til deg selv og din familie.

  • Kollektivt, innkjøp og skole

    Bare 100 meter unna finner du to bybanestopp i retning sentrum og Flesland eller Haukeland sykehus og Fyllingsdalen. Med bil kommer du deg raskt ut på Fjøsangerveien og herfra kommer du deg enkelt rundt. Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnprisbutikk samt flere restauranter i nærområdet. Det vil også komme butikker og kaféer i nabolaget. Ellers er det er stort skoletilbud for alle trinn og barnehager. HvL er kun et bybanestopp unna i retning sentrum og Minde skole er kun en gåtur unna.

  • Aktivitet i området

    Her finner du gode turmuligheter som en ettermiddagstur rundt Tveitevannet, fjelltur over Løvstakken eller opp på et av Bergens høyeste fjell, Ulriken. Ellers er det også gode muligheter for deg som liker å sykle, det skal nemlig bygges sykkelsti fra Storetveit, via Minde Allé til Kanalveien, samt to-felt sykkelsti fra Skjold, gjennom Kanalveien og videre til Bergen Sentrum. Det tilbys mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper i området. Fotball, tennis og turn er bare noen av alternativene.