For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Smart og stilfullt

Leilighet med en praktisk planløsning og balkong. Det er god plass til oppbevaring med blant annet en bod på 2 kvm og gode muligheter til garderobeløsning på både soverom og gang.

Entré

Rommet i leiligheten som ønsker deg velkommen inn. En romslig entré på 5 kvm og gode muligheter for en garderobeløsning slik at man kan få hengt fra seg jakker, sko og annet sportsutstyr.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som samtidig er delt inn i soner for kjøkken, spisebord og stue. Kjøkkenet blir levert av kvalitet og har et moderne uttrykk.

Soverom

Soverommet er på 8 kvm og har direkte tilgang til bod, dette kan brukes til oppbevaring av annet utstyr eller til en garderobe.

Bad

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Balkongen er på 7 kvm og her har du muligheten til å nyte middagen i solen samtidig som utsikten.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.