For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

God oppbevaring og fremtiden i fokus

3-roms leilighet med stor stue og private uteplass.

Entré

Entréen er ekstra romslig for å gjøre plass til ting, tang og yttertøy. Herfra har du tilgang til en bod som gir gode muligheter for oppbevaring av alt fra vinterjakker til treningsutstyr.

Stue og kjøkken

Leilighetens samlingspunkt, den åpne stue- og kjøkkenløsningen, er lys og trivelig. Innerst i rommet ligger en vinklet kjøkkeninnredning, mens ytterst kan du lage en flott sofakrok perfekt for filmkvelder.

Soverom

Det er to soverom i denne leiligheten. Soverommene har mulighet for skyvedørløsning

Bad

Badet er helfliset og har gulvvarme, en herlig detalj på kalde vinterdager. Flisene på gulvet er mørke, mens de på veggene er lyse.

Privat uteplass

Her er det herlig å sette seg ut å nyte frisk luft med en god bok eller podkast på øret. Innred med lyslykter og pledd og skap en herlig stemning.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst