For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Luftig og åpen

4-roms hjørneleilighet som byr på mye luft og stor balkong.

Entré

Rommet i leiligheten som ønsker deg velkommen inn. Her er det tilrettelagt for en skyvedørsløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy og sko. Velkommen hjem til Biskopshus.

Stue og kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning som samtidig er adskilt. Her har du stuen for seg selv og rundt hjørne kommer du til spisestue og kjøkken. Kjøkkenet byr på mye benkeplass og blir levert av kvalitet. Du kan enkelt komme deg til andre rom i leiligheten med to inn/utganger fra stue og kjøkken.

Soverom

Leiligheten byr på tre store soverom. Hovedsoverommet har eget bad og plass til en skyvedørsløsning. Har du ikke behov for tre soverom? Da fungerer de to andre soverommene som et gjesterom og hjemmekontor, eller bare et oppbevaringsrom hvor du kan ha rotet som lett kan oppstå i en travel hverdag.

Bad

Boligens to bad blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På det ene badet er det også tilrettelagt for vaskemaskin. Med en behagelig belysning på boligens badeværelse vil baderommet få et rent og moderne uttrykk.

Privat uteplass

Gjennom skyvedøren i stuen kommer du ut å en stor 50 kvm balkong. Her har du god plass til å møblere balkongen slik som du ønsker med både hagemøbler, puter, pledd og blomsterkasser.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Bilder
Om nabolaget
  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst