For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Toppleilighet og bytur til sentrum

Toppleilighet med utsikt og to store balkonger på hver enda av leiligheten.

Entré

En romslig entré som ønsker deg velkommen hjem. Her er det muligheter for en garderobeløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy og lignende. Velkommen hjem i Biskopshus.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter til kvalitetstid med familie og venner. Kjøkkenet er plassert i et eget hjørne og i en L-form slik at man får god benkeplass. Stuen er stor og åpen, det gjør at du enkelt kan dele rommet inn i soner for kjøkken, spisebord og stue.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Alle soverommene har nær tilgang til to bad. Hovedsoverommet byr på hele 22 kvm og har muligheter for å lage en garderobeløsning i den ene siden av rommet, det har også tilgang til eget bad.

Bad

Leiligheten har to bad. Baderommene blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her vil du også finne opplegg for vaskemaskin på begge baderommene.

Privat uteplass

Med to private balkonger i fjerde etasje er det lett å kunne se for seg varme sommerdager kan nytes med venner og familie. Her kan du innrede uteplassene slik som selv ønsker med blant annet hagemøbler, puter, pledd og blomster.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.