For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Toppetasje og sentralt

4-roms leilighet med tre soverom og to bad i øverste etasje. Velkommen hjem til Biskopshus.

Entré

En romslig entré som ønsker deg velkommen hjem. Her kommer du hjem til en leilighet med gode planløsninger og kvaliteter.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye plass og kan enkelt deles inn i soner med sofa, spisebord og kjøkken. Her er det ingen problem å invitere venner og familie hjem til seg på en god middag.

Soverom

Boligen har tre bad og av god størrelse. Hovedsoverommet er på 13 kvm, har eget bad og utgang til balkong. Det ande soverommet er på 17 kvm og har også utgang til en egen balkong, her kan man enkelt åpne opp å nyte en kopp kaffe på morgenkvisten. Trenger du ikke tre soverom i leiligheten? Da fungerer det siste rommet perfekt som et hjemmekontor eller rett og slett bare et oppbevaringsrom.

Bad

Boligen har to bad og begge er tilrettelagt for vaskemaskin. Badene blir levert med helflisede på både vegger og gulv, samt gulvvarme som standard.

Privat uteplass

To balkonger av god størrelse. Balkongen ved stuen kan du åpne opp skyvedøren og utvide stuen slik at man får inn mye luft og lys. Ellers innrede uteplassen slik som du ønsker med hagemøbler, puter, pledd og blomster.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.