For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Merinokvartalet

Et unikt og moderne nabolag like ved sjøen

Eierform :
Selveier
Pris:
3 500 000 -
15 900 000 kr.
Størrelse (BRA):
39 - 165 m²
Antall rom:
2 - 6
Innflytting:
Q1 2025

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D (frem, bak og til sides) E og Q (opp og ned) på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Se visualiseringsfilm av Merinokvartalet

Beskrivelse

Et unikt og moderne nabolag like ved sjøen

Merinokvartalet vil bestå av 1–6 roms boliger og kommer i et veletablert område i Ytre Sandviken, like ved sjølinjen og byfjorden.

Det gamle Merinospinneriet vil transformeres til et attraktivt nabolag med moderne leiligheter og flotte fellesområder. Merinokvartalet vil bestå av ulike boligtyper på mellom 35–164 kvm noe som gjør at du enkelt kan finne den boligen som passer din livsstil best. Her finner du leiligheter med gjennomgående gode kvaliteter og privat uteplass.

I dette nabolaget vil du bo med nærhet til sjø, fjell og natur, samtidig som du har kort avstand til byens pulserende liv.

Nord for Bergen sentrum, like ved NHH, ligger Biskopshavn og Breiviken, og som navnet tilsier er vi her tett på sjølinjen og byfjorden. På tomten følger vi i sporene til historisk norsk industri, og med henblikk på stedets historie og karakter tar vi med oss disse linjene inn i boligprosjektet Merinokvartalet. Med en sentral beliggenhet i Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Merinokvartalet blir et urbant nabolag med flotte fellesarealer og flere soner for både aktivitet og gode samtaler. I nærområdet finner du det du trenger i hverdagen, samt flere turløyper og tilgang til sjøen. Breiviken er i dag under rivende utvikling og det gamle industriområdet vil transformeres til et trivelig boligområde. Forvandlingen vil skape nytt liv mellom husene, og et felles torg med parkområde og brygge  ved sjølinjen vil gi området en ny og moderne identitet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.