For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Innflyttingsklart Ensjø nybygg leilighet
Utsolgt

Kongsløkken

Solrike leiligheter med utsikt over byen og fjorden

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
82 m²
Antall rom:
4

Dette boligprosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Beskrivelse

Kongsløkken er utsolgt

Solrike leiligheter med utsikt over byen og fjorden

Velkommen til et helt nytt nabolag med svært sentral beliggenhet. Kongsløkken blir et solrikt nabolag på en av Ensjøs beste tomter. Her er det planlagt 127 flotte og moderne leiligheter. Den solrike plasseringen nyter du fra din egen balkong eller fra den romslige takterrassen som er tilgjengelig for alle som bor her.

De flotte og bærekraftige boligene er tegnet av Dyrvik Arkitekter AS som bygger sine idéer på tradisjonsrik nordisk arkitektur, og leilighetene varierer i størrelse fra 35 til 132 kvm. Det er brukt mye tid på å finne den optimale planløsningen for deg. Hjemmene på Kongsløkken byr på mye lys, og er tidløse og moderne. Her finner du en bolig du vil glede deg å komme hjem til. Medio februar 2022 oppgraderte vi de resterende leilighetene med et flott kjøkken i vår kjøkkenstil Moderne. Også badene i leilighetene har blitt oppgraderte. Det betyr at dersom du kjøper du et av de siste hjemmene på Kongsløkken, får du både et lekkert tilvalgskjøkken og -bad med i prisen.

Kongsløkken tilbyr store felles uteområder for alle beboere. Her vil du kunne nyte både et felles gårdsrom og en stor solrik takterrasse med en fantastisk utsikt over Oslo. Det er planlagt et flott uteområde som skal hete Karolines Hage. Dette blir en skjermet, omfangsrik og frodig hage med rom for ulike aktiviteter for beboere i alle aldre. Hagen blir et av mange møtepunkt for dere som skal bo på Kongsløkken. Det vil også bli et bilfritt fellesområde. I underetasjen på Kongsløkken vil du finne en praktisk bil – og sykkelparkering, her ligger forholdene tilrette for en enkel og komfortabel hverdag.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Boligene