For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 202, 2 Rom

Beskrivelse

Balkongkos og pizzakveld

Fin 2-roms leilighet i andre etasje. Her kommer du hjem til en effektiv entré med plass til et skap. Her er det fint å henge opp en stor speilflate, både av åpenbart praktiske årsaker, men også for å øke romfølelsen. Leilighetens bad er flislagt og har opplegg til vaskemaskin. Rommet er innredet i lyse og behagelige farger, noe som gir en ren og lun følelse. Soverommet har godt med skapplass og har utsyn ut til balkongen. Hjemmets oppholdsrom har en moderne L-formet kjøkkenløsning som ligger innerst i rommet. Ytterst i rommet er det tilrettelagt for innredning av en trivelig sofagruppe med hyggelig utsyn til balkongen utenfor. På denne balkongen kommer du til å ha mange hyggelige helgefrokoster, og her er det nydelig å sette seg ut etter en lang dag på jobb.

Bilder
Om nabolaget
  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.