For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Utekos og tilbaketrukne stunder

Hyggelig 3-roms i andre etasje. Tré inn i en romslig og lys entré med skapplass. Herfra har du inngang blant annet til leilighetens bad. Dette rommet er pent flislagt, og har toalett, dusj, vaskeservant og opplegg til vaskemaskin. Entréen har også inngang til begge hjemmets soverom med skapplass. Master bedroom er spesielt romslig og står alltid parat til å gi deg en god natts søvn. Oppholdsrommet i leiligheten er lyst og åpent og har plass til spisebord og kjøkkengruppe i tillegg til kjøkkeninnredningen som går langs den innerste veggen. Her er det koselig å invitere over venner på syforening og kortspill. Fra stuen kommer du ut til din egne luftige balkong. Her innreder du som du selv ønsker med grønne gleder og innbydende utemøbler. Velkommen hjem til utekos. På hjemmebane.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.