For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Balkongliv og fritid

Arealeffektiv 2-roms i tredje etasje. Her kommer du inn i en pen entré med plass til et skap og diverse oppheng. Badet er pent flislagt og har dusj, toalett, servant og opplegg til vaskemaskin. Boligens soverom har trivelig utsyn til fellesområdet, og her har du skapplass på begge sider av sengen. Hjemmets oppholdsrom er hyggelig å være i. Her ligger kjøkkeninnredningen innerst i rommet i en L-form, og sofagruppen ligger ytterst i rommet og har flott utsyn til balkongen. På balkongen er det herlig å innrede med deilige sittemøbler og grønne gleder, her kommer du til å nyte varme dager med pulsen på stedet hvil. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.