For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Luftig balkong og tilbaketrukne stunder

Inviterende 2-roms i toppetasjen. Her kommer du inn i en praktisk entré med plass til skap. Videre har du et pent flislagt bad med toalett, vask, dusj og opplegg til vaskemaskin. Dette rommet er innredet i rolige, behagelige farger som skaper et rent uttrykk. Boligens soverom har godt med skapplass og står parat til å gi deg god energi og god søvn. Hjemmets oppholdsrom er innredet med tanke på å utnytte plassen best mulig. Innerst i rommet ligger et moderne kjøkken, og i forlengelse av dette er det plass til et hyggelig kjøkkenbord med plass til gode måltider og gode samtaler. Ytterst i romløsningen har du mulighet for å innrede en hyggelig sofakrok. Herfra har du utgang til en flott balkong der du skal nyte mange ettermiddager med grillmåltider og noe avkjølende i glasset.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.