For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 106, 3 Rom

Beskrivelse

106

Hyggelig 3-roms beliggende i byggets 1.etasje. Leiligheten har entré med avsatt plass til garderobeskap og inngang til delikat bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel og soverom med plass til enkeltseng og eventuelt skrivebord. Det største soverommet har godt med gulvplass og avsatt plass til garderobeskap. Det er en praktisk og åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både spisebord og sofakrok. Fra stuen har du direkte utgang til en stor deilig markterrasse på 30 kvm.

Bilder
Om nabolaget
  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.