For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanjer og eventer

Bo gratis i ett år

Ved kjøp av leilighet på Tamburløkka I, II eller III fra 1. juli 2022 til 31. oktober 2022, dekker Bonava renter og avdrag på dine lån, kommunale avgifter, felleskostnader til sameiet og strømutgifter, oppad begrenset til totalt kr. 200 000,-. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Romslig leilighet med stor privat terrasse på byggets takhage

2-roms leilighet i byggets 2 etasje. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig med god plassutnyttelse. Den har ett soverom, bad og en entre som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten. Hva med å innrede med en skyvedørsløsning slik at man har gode oppbevaringsmuligheter? Leiligheten har en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt har du egne soner for spisebord og stuen. Her kan du enkelt nyte en bedre middag sammen med familien. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin. Soverommet er på 10 kvm med lett tilgang ut til stuen, her kan du enkelt hente kaffekoppen og nyte den i sengen før dagen begynner. Med terrasse på 25 kvm får du en leilighet med god uteplass. Her kan du nyte varme sommerdager med grillmat til middag.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

De smarte leili

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.