For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H1-304, 3 Rom

Beskrivelse

Flott leilighet som byr på gode løsninger

Her finner du en praktisk 3-roms leilighet som gir mange ulike leiligheter. Den ligger i 3 etasje og har to soverom med god plass til garderobeskap, bad og en romslig entre. I entreen kan man innrede med en skyvedørsløsning slik at man kan henge fra seg yttertøyet gjemt. Leiligheten har en romslig stue og spisestue. Kjøkkenet er plassert langs den ene veggen slik at man får utnyttet plassen best mulig. Det er to soverom. Begge soverommene har nærhet til bad og gode muligheter for garderobeløsning. Har du kun behov for et soverom, kan du enkelt gjøre det ene om til et hjemmekontor eller walk-in. Badet blir levert med fliser på vegg. Her finner du også opplegg til vaskemaskin. Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Her kan du innrede balkongen slik som du ønsker.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.