For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H1-402, 3 Rom

Beskrivelse

Romslig leilighet med praktiske løsninger

Her finner du en gjennomgående 3-roms leilighet som ligger i byggets 4-etasje. Leiligheten har to soverom av god størrelse, to bad, bod og en romslig entre som leder deg videre til de ulike rom i leiligheten. En åpen løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert på den ene veggen i rommet, som gir god benkeplass. Stuen er stor og har egne soner for spisebord og sofa, og åpner for flere ulike løsninger. Badet blir pent innredet med fliser på gulv og vegg, her finner du opplegg til vaskemaskin.  Rommene i leiligheten har god plass til seng og garderobeskap for oppbevaring. Leiligheten har en sørøstvendt balkong på 10 kvm.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.