For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, H2-303, 3 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning – også mulig digitalt

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Romslig leilighet med to soverom og stor balkong

Her finner du en gjennomgående 3-roms leilighet som ligger i 3. etasje. Leiligheten har to soverom med skapplass, et pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, og en romslig entré med innvendig bod og gode oppbevaringsmuligheter. Hjemmets hjerte består av en åpen, vinklet kjøkkeninnredning samt plass til både spisebord og sofagruppe. Dersom du ikke trenger to soverom, er det helt supert å bruke det minste soverommet som en ekstra stue eller et hjemmekontor. Fra stuen har du utgang til en flott balkong, her kommer du til å nyte mange solrike dager med bena høyt og pulsen lavt. Velkommen hjem.

Med denne leiligheten følger en parkeringsplass i garasjen.

Takhagen

Bonava er opptatt av å skape trygge og gode bomiljøer og vil derfor etablere en stor privat felles takhage som inviterer til sosialt samvær og godt naboskap. Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en gjennomført og innbydende beplantning.

Her kan du finne roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takhagen kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Extra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk.

De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen. Dette er et sted du skal trives. Et sted du skal føle deg hjemme og et sted du får høy livskvalitet i alle faser av livet.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.