For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Pent hjem og gode løsninger

Velkommen hjem til en inviterende entré plassert i husets andre etasje. Her har du plass til skap og oppheng. Heng gjerne opp et speil på veggen, både av praktiske hensyn, men også for å gi boligens første rom en enda bedre romfølelse. Badet i leiligheten er pent flislagt med varmekabler i gulvet. Innredningen er holdt i lyse farger for å gi et rent uttrykk som du selv kan sette ditt preg på. Her er det også opplegg til vaskemaskin. Soverommet i dette hjemmet har godt med garderobeplass og et vindu med utsyn til den hyggelige balkongen. Stue og kjøkken ligger i samme rom, noe som skaper fint samspill mellom hverdagens aktiviteter. Her finnes en vinklet kjøkkeninnredning plassert innerst i rommet med plass til spisebord. Ytterst i stuen kan du innrede en trivelig sofagruppe med plass til både late hverdagskvelder og sosiale søndagsbesøk. Fra stuen har du utgang til en nydelig balkong som fungerer som en forlengelse av hjemmet på varme sommerdager. Her innreder du slik du selv ønsker for å skape din egne grønne oase – et pustehull i hverdagen.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka vil det bli opparbeidet trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Her blir det grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren blir det sykkelverksted og smørebod slik at du alltid kan ha det sporty utstyret klart når forholdene er tilrettelagt for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet. Her er alt tilrettelagt for en enkel, komfortabel og praktisk hverdag.

Nabolaget

Tamburløkka II er det andre byggetrinnet i nabolaget som etter hvert kommer til å fungere som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også tøffelavstand til både butikk og bussholdeplass, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Parkering