For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Arealsmart 1-roms med fransk balkong

Denne leiligheten ligger i femte etasje i Hus B. Romløsningen er enkel og funksjonell. Den består av entré, bad med opplegg for vaskemaskin og stue/kjøkken. Entréen har dører til bad og stue, og plass til garderobeheng. Badet har fliser, gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin. Det er montert vegghengt toalett og servantinnredning, samt rett dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Leiligheten har store vinduer i stuen og en glassdør til fransk balkong. Vinduene vender inn mot Gartneritakets gårdsrom, et hyggelig grønt skue. Kjøkkeninnredningen langs veggen bakerst i rommet er utstyrt med alt man behøver, inkludert hvitevarer.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang