For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Stilig, innholdsrik 4-roms med balkong og gjennomgående planløsning

I denne leiligheten er det god plass for å samle familie og venner. Stuen og kjøkkenet har et areal på ca. 45 kvm, store vinduer og utgang til balkong. Balkongen vender inn mot Gartneritakets grønne gårdsrom og byr på kveldssol. Leiligheten ligger i femte etasje og har en innholdsrik planløsning med tre soverom, to bad, garderoberom, bod, entré/gang og stue/kjøkken.

Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt og hvis ønskelig er det plass til kjøkkenøy. Stuen kan også avdeles med et fjerde soverom. Hovedsoverommet ligger adskilt fra de andre soverommene og har ekstra luksus med eget bad og garderoberom. Badet har opplegg for vaskemaskin, og er i likhet med det andre badet utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og fliser. Begge bad har gulvvarme og downlights.

I denne boligen har vi gjort noen tilvalg som du får med på kjøpet. Veggene vil bli malt i en av våre utvalgte farger, kjøkkenet er oppgradert til kjøkkenstilen Moderne, og i gangen vil det komme downlights. Vi tror du kommer til å sette pris på disse detaljene, ta kontakt med prosjektselger for å høre mer om oppgraderingene og andre tilvalgsmuligheter.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang